ISSN 2457 - 3973

Cine este parlamentarul USL Neamţ care va schimba partidul în curând? (altul decât Vlad Marcoci)

Scena politică din judeţul Neamţ se reaşează cu efecte uşor de anticipat. Cele mai importante mişcări s-au produs în sânul fostului USL. Constantin Iacoban, fost preşedinte al UNPR Neamţ şi al CJ Neamţ este acum membru important şi coordonatorul campaniei electorale de la ALDE. Între timp, deputatul Marian Enache, ales şi el pe lista USL a demisionat din UNPR şi este independent.

Scena politică s-a zguduit cel mai tare la PSD. Demisia lui Ioan Fiterău din partid a fost doar semnul că urmează şi alte demisii. Aurelia Simionică a anunţat şi ea că părăseşte PSD după ce 12 ani de partid şi 5 ani de condus organizaţia municipală.

Deputatul Vlad Marcoci nu a dezminţit că va demisiona din PSD şi că va candida, din partea altui partid, la Consiliul Judeţean Neamţ. De altfel, preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc a confirmat discuţia cu acesta, chiar dacă nu a fost fermă.

”Am văzut o intenţie a dumnealui de a veni în PNL. Voi face comentarii când va exista o discuţie fermă cu el. Am înţeles că are un sentiment de dezamăgire despre cum sunt tratate lucrurile în PSD. Îl pot asigura şi pe el că în PNL există un cadru în care fiecare persoană să fie respectată, promovată şi susţinută. Şi alţi primari, şi alte persoane ar putea veni, nu neapărat cu funcţii politice dar şi politice şi calităţi parlamentare. Am uşa deschiăs la PNL iar cei care vor veni au întreaga susţinere pentru proiectele administrative”, a declarat, duminică, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Acesta nu a dorit însă să comenteze asupra unui aspect pe care l-am aflat, pe surse, dar care ar urma să se concretizeze zilele viitoare.

Şi totuşi, cine este parlamentarul ales pe listele USL Neamţ, altul decât Vlad Marcoci, care va anunţa, zilele viitoare. că se înscrie în alt partid? UNPR iese din calcul în ambele variante!

Articolul anterior

Cine pe cine a înlocuit la PSD Neamț! Pleacă Simionică și Fiterău, vine Jănel Iosub! Pleacă Marcoci, vine Ciprian Șerban!

Articolul următor

Femeile din PNL Neamț, susținute să candideze la alegerile locale! Liberalii propun proiecte pentru familie!

6 Commentarii

  • Liviu Bumbu!?

    • NU!

  • Liviu Bumbu

    • NU!

  • Catalin Dragusanu

  • Dorinel Ursarescu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular