ISSN 2457 - 3973

Ciolacu se dezice de Arsene: ”Nu pot fi solidar cu acest limbaj!” Șeful PSD cere autorităților anchetă penală la CJ Neamț!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, s-a dezis de limbajul de mahala folosit de Ionel Arsene care a jignit-o în cel mai grobian mod cu putință pe fosta colegă și ministră a Justiției, Ana Birchall.

Într-o declarație făcută pentru G4Media.ro, Marcel Ciolacu a declarat răspicat că nu poate fi solidar cu Arsene și a lăsat să se înțeleagă că ar putea fi aplicate chiar sancțiuni.

”Eu nu pot să fiu solidar cu acest limbaj și nu accept acest limbaj de la niciun pesedist în spațiul public. O să discut și cu domnul Stănescu să vedem ce urmează și ce atitudine vom adopta. Lucrurile încet încet derapează la toată lumea, și la alte partide, nu doar la PSD. Nu înteleg, după atâtea prostii făcute de PSD, de ce se continuă cu această atitudine. Aici sunt blocat, recunosc”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru G4Media.ro

Totodată, președintele PSD a cerut indirect instituțiilor statului să verifice cum a fost acordat de Consiliul Județean Neamț un contract de 85 milioane de euro unei firme de casă, care ar avea legături indirecte cu Arsene.

”În legătură cu contractul, presupun că instituțiile statului, la ce scandal este, se autosesizează”, a mai spus Marcel Ciolacu.

După ce fosta colegă de partid, ex-ministra Justiției, Ana Birchall, l-a acuzat că a amenințat-0 telefonic, Ionel Arsene s-a dezlănțuit nevrotic pe pagina lui de facebook.

Modul în care președintele PSD/CJ Neamț alege să se exprime nu are nici o legătură cu funcțiile pe care le deține! Este cel mai scăzut nivel la care se poate ajunge în politica și administrația din România.

Și ca să exemplificăm, prezentăm (cu dovada mai jos) doar câteva dintre expresiile folosite de Arsene la adresa unei femei. ”Suge-o, Ramona” i se adresează președintele Consiliului Județean Neamț fostei ministre a Justiției. Chiar și parafrazând o carte, Arsene dă dovadă de grobianism pentru că este evident mesajul și tenta acestuia în conjunctura în care a fost trimis.

”Curcă securistă și urâtă cu spume”, o caracterizează Ionel Arsene pe fosta colegă din PSD.

Pe de altă parte, G4Media.ro a dezvăluit că firma Mavgo Holding din comuna Tașca, județul Neamț, a câștigat licitația organizată de Consiliul județean Neamț pentru modernizarea mai multor drumuri județene în condițiile în care a fost singurul ofertant. Contractul în valoare de peste 411 milioane de lei, adică peste 85 de milioane de euro, fără TVA, a fost semnat pe data de 7 aprilie 2020, potrivit portalului de licitații publice, SEAP. Durata contractului este de 4 ani și jumătate.

Potrivit aceleiași surse, Mavgo Holding este controlată de Gheorghe Vlasie, zis Ginel, cumătrul lui Ionel Arsene.

”Cert este că firma Mavgo Holding este un partener de afaceri, un subcontractor al companiei lui Vlasie, Aqua Parc. Spre exemplu, potrivit unui document al Corpului de control al Ministerului Transporturilor obținut de Newsweek.ro, în aprilie 2019, Compania de autostrăzi CNAIR, prin Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, a atribuit fără licitație o lucrare în valoare de 54 de milioane de euro privind reabilitarea drumului național Bicaz – Poiana Largului asocierii de firme Aqua Parc, Mavgo Holding, Danlin XXL”, mai arată jurnaliștii de la G4Media.

Articolul anterior

Iar ne-a(m) făcut de ”cacao”! Presa centrală, cu degetul spre județul Neamț după grobianismele lui Arsene!

Articolul următor

Aparatul lui Arsene pentru teste Covid, preț dublu și performanțe la jumate față de cel din donații de la Roman!

Un comentariu

  • Ia priviți ce frumusețe de interlop a venit de la Grumazesti la oras.Lovit de cal cu copita in frunte.Motiv pt care are un ochi mai sus si unul mai jos cu un lat de palma.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *