ISSN 2457 - 3973

CORONAVIRUS/ Neamț: 4 persoane în carantină, 32 în supraveghere, nici o suspiciune!

Un număr de 4 persoane din județul Neamț, care au fost în zone afectate de coronavirus, se află în carantină, potrivit informațiilor furnizate de DSP Neamț.

Trei dintre persoane sunt din satul Ungheni – comuna Răucești, iar a patra este din Târgu Neamț.

De asemenea, 32 de persoane sunt în auto-izolare voluntară la domiciliu, din aceleași cauze.

Dintre acestea, 9 sunt în Piatra-Neamț, 3 în Roznov (chinezi), 2 la Roman (chinezi), 2 la Oglinzi, 2 la Dobreni, 7 la Ungheni – Răucești, 2 la Săbăoani și 4 la Târgu Neamț.

De subliniat este faptul că niciuna dintre persoanele aflate în carantină sau supraveghere nu prezintă simptome și nu sunt suspecte de infectarea cu coronavirus!

Pănă în această dată au ieşit din supraveghere 4 persoane, 3 din Piatra-Neamţ si una din Săvineşti.

”Până în prezent toate persoanele aflate în supraveghere  şi  monitorizare zilnică  in judeţul Neamţ nu sunt simptomatice. În contextul în care România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre țara noastră și Italia, îndemnăm populația la calm, să se informeze corect, să respecte normele de igienă și sfaturile medicilor.  Se recomandă evitarea aglomeraţiilor şi a spaţiilor închise aglomerate (săli de spectacole, malluri) precum şi limitarea tuturor activităţilor care implică deplasări”, au declarat reprezentanții DSP Neamț.

Articolul anterior

Un bolnav psihic, beat și înarmat cu un cuțit, a atacat un om în Piața Centrală din Piatra-Neamț

Articolul următor

EXCLUSIV Nemțean în zona focarului de coronavirus din Italia: ”Doar Dumnezeu ne mai poate salva!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *