ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc (PNL Neamț): Eventualii pacienți bolnavi de coronavirus, tratați la Iași și nu la Neamț! Arsene nu cunoaște administrație publică!

Președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, a declarat, miercuri, că eventualii pacienți bolnavi de coronavirus vor fi tratați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, potrivit protocoalelor medicale naționale.

A doua soluție este Institutul ”Marius Nasta” din București, dar în niciun caz la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, așa cum a lăsat să se înțeleagă președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Reacția lui Mugur Cozmanciuc vine după ce Ionel Arsene a anunțat că etajul al doilea al secției de infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost amenajat pentru a primi eventualele cazuri de pacienți cu COVID-19.

”Deși ar părea de lăudat, tentativa lui Ionel Arsene de a dota Spitalul de Urgență Piatra Neamț cu tehnică medicală este o inițiativă menită să arunce nisip peste situația exasperantă din județ pe care o lasă în urma mandatului domniei sale. După cum știm, pacienții bolnavi de coronavirus sunt tratați la Iași, la Spitalul de Boli Infecțioase Iași sau în București, la Institutul „Marius Nasta”, iar cei care sunt ținuți în carantină se internează locuri special amenajate, nu în spitale, unde există riscul să contamineze personalul medical și ceilalți pacienți. Arsene arată, încă o dată, că nu cunoaște mecanismele administrației publice și că nu trebuie lăsat la cârma județului pentru alți patru ani”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a făcut un nou apel la solidaritatea nemțenilor și la respectarea indicațiilor autorităților pentru a trece cu bine și de această încercare.

Articolul anterior

Joi, 12 martie, se oprește gazul pe mai multe străzi din Piatra-Neamț

Articolul următor

EXCLUSIV Corespondență din nordul Italiei, din mijlocul comunității de nemțeni. ”Cu frica si cu foamea nu trebuie să te pui niciodată!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *