ISSN 2457 - 3973

Cozmanciuc (PNL Neamț): PSD nu vrea legea votului prin corespondență!

Legea votului prin corespondență poate fi adoptată până la sfârșitul lunii noiembrie dacă există voință din partea PSD, a declarat, într-o conferință de presă, deputatul Mugur Cozmanciuc, co-președintele PNL Neamț.

”La consultările de la Cotroceni, inițiate de președintele Klaus Iohannis, s-a ajuns la o concluzie și un numitor comun, că legea votului prin corespondență trebuie adoptată până în noiembrie. PSD a tergiversat pentru că știe această lege că nu îi va ajuta în alegerile parlamentare. PSD nu și-a ținut cuvântul. Proiectul a fost înaintat la Senat de către cei de la Autoritatea Electorală Permanenă și este 90 la sută asemănător cu proiectul liberal. Îmi doresc ca proiectul să treacă urgent pentru ca acest deziderat să devină realitate dar istoria spune că PSD nu și-a asumat cuvântul dat în urma consultărilor de la Cotroceni”, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț susține că în procedură de urgență, proiectul poate fi adoptat imediat dar conducerile celor două camere ale Parlamentului, care stabilesc ordindea de zi, sunt ”în directa subordonare a PSD”

”Dacă vor avea bunăvoință față de românii din diaspora, legea poate fi adoptată până în noiembrie astfel încât să poate intra în vigoare odată cu alegerile parlamentare de anul viitor”, a spus deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț.

Articolul anterior

Ciupercile – între viață și moarte! (partea a III-a)

Articolul următor

Replica lui Arsene pentru Cozmanciuc: ”Un mic baron de Iaşi mutat la Neamţ”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular