ISSN 2457 - 3973

Cutremur la PSD Piatra Neamţ! Aurelia Simionică a demisionat din partid!

Apele din PSD Piatra Neamţ sunt tot mai tulburi. Preşedintele filialei municipale, Aurelia Simionică a demisionat din partid iar decizia sa rămâne fermă, în ciuda insistenţelor preşedintelui organizaţiei judeţene de a reveni asupra demisie.

Aurelia Simionică a declarat că a demisionat pentru că nu se mai simte ”utilă” în partid, deşi că a fost loaială partidului din momentul înscrierii sale în PSD.

”Nu am luat încă o decizie dacă mă înscriu în alt partid, câteva zile voi medita. Domnul preşedinte Ionel Arsene m-a rugat să revin asupra deciziei până vom purta o nouă discuţie însă demisia mea rămâne fermă, nu voi reveni asupra ei. Nu ştiu să existe şi alţi colegi care să demisioneze”, a declarat Aurelia Simionică.

Demisia Aureliei Simionică, preşedintă a organizaţiei PSD Piatra Neamţ la al treilea mandat vine după ce Ioan Fiterău, fost director al CMI Urban şi prezentat ca şi candidat la Consiliul Local pe lista PSD a demisionat şi el din partid. Fiterău era în conducerea filialei PSD Piatra Neamţ.

Surse credibile din partid susţin că şi Vlad Marcoci are mai multe nemulţumiri care l-au determinat să ia în calcul demisia din funcţia de preşedinte executiv al PSD Neamţ. Deputatul Marcoci nu intenţionează să demisioneze şi din PSD. HARBUZ-ARSENE-SIMIONICA

Demisia lui Fiterău dar mai cu seamă a Aureliei Simionică va avea consecinţe importante în organizaţia PSD Piatra Neamţ, mai ales dacă Simionică se va înscrie în alt partid şi, de ce nu, va candida la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ. Rămâne de văzut cum va compensa candidatul Liviu Harbuz aceste pierderi în condiţiile în care nemulţumirile celor care au plecat din partid ar fi legate de o parte dintre numele noi de pe lista de candidaţi la Consiliul Local.

 

 

Articolul anterior

Punct final: 924 de nemțeni concurează pentru cele 80 de posturi de agent din Poliția Neamț!

Articolul următor

EXCLUSIV Vlad Marcoci, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular