ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Vlad Marcoci, candidat PNL la preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ?!

Deputatul Vlad Marcoci va candida pe lista de consilieri judeţeni ai PNL şi va fi susţinut pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ! Nu este o glumă ci o ştire care urmează să se concretizeze zilele viitoare, potrivit unor surse politice demne de încredere!

Vlad Marcoci ar urma să revină, astfel, la dragostea cea dintâi, şi anume la PNL, după experimente în PDL şi PSD.

Negocierile dintre Marcoci şi conducerea PNL Neamţ s-ar fi ţinut departe de ochii lumii şi nu a fost greu să se ajungă la un numitor comun.

Vlad Marcoci a acumulat, în ultimul an, mai multe nemulţumiri şi la începutul acestei săptămâni a răbufnit confirmând că vrea să demisioneze din funcţia de preşedinte executiv al PSD Neamţ.

Oamenii apropiaţi de Marcoci susţin că acesta este nemulţumit că nu a fost consultat nici când s-a decis susţinerea Emiliei Arcan la preşedinţia CJ Neamţ, nici la schimbarea managerului Spitalului Judeţean şi nici la întocmirea listelor de candidaţi pentru alegerile locale. Bomboana pe colivă a fost desemnarea lui Ciprian Şerban (ultima oară la UNPR) ca şi coordonator al campaniei electorale pe zona Roznov, controlată în ultimii ani, economic şi politic, de echipa lui Vlad Marcoci. Acesta din urmă ar fi afirmat că nu e supărat pe nimeni din partid ci pe el însuşi că a acceptat situaţia până acum, dar că este decis să pună punct relaţiei cu PSD.

”Nu are nimic cu nimeni, e doar supărat că a tot înghiţit astfel de lucruri. Credea că e într-o echipă dar s-a trezit că nu îl consultă nimeni în nicio privinţă. De aceea a decis să plece”, a spus un apropiat a lui Vlad Marcoci.

Vlad Marcoci ar urma să intre din partea PNL în cursa pentru preşedinţia CJ Neamţ (instituţie pe care a mai condus-o) . Dacă se va întâmpla aşa, Marcoci îl va contracandida direct pe fostul coleg de echipă, deputatul Ionel Arsene, cel care candidează din partea PSD pentru preşedinţia CJ Neamţ.

Rămâne de văzut drumul politic pe care va păşi Aurelia Simionică (şi echipa care o va urma, dacă va exista o astfel de echipă). Simionică a demisionat din PSD după ce în ultimii 5 ani a ocupat funcţia de preşedintă a organizaţiei municipale PSD Piatra Neamţ!

Articolul anterior

Cutremur la PSD Piatra Neamţ! Aurelia Simionică a demisionat din partid!

Articolul următor

PSD Neamţ şi-a prezentat candidaţii desemnaţi de societatea civilă în campania ”PSD îţi dă puterea”

Un comentariu

  • Toți se duc pe rând pe rând….păsări călătoare!Am o vorba -Trădarea nu are culoare politică,Cine trădează odată o va face mereu!Fidela doctrinei social democrate ,singura care in politicile sale are in centrul atenției omule cu necesitățile sale ,sunt dezamăgită că uneori lipsa de comunicare dintre susținatorii acestei a creat breșe! Dar cum se spune,,,Fiecare cu drumul sau!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular