ISSN 2457 - 3973

Deputații PSD de Neamț cer DEMISIA ministrului Sănătății! ”4 incendii, 9 vieți pierdute în doar 5 săptămâni de mandat!”

Cei 3 deputați ai PSD Neamț au cerut luni, 1 februarie 2021, demisia ministrului Sănătății, din cauza incapacității sale de a mangeria un sistem în care tot mai mulți oameni mor nevinovați.
De la tribuna Parlamentului, la început de sesiune, deputații Ciprian Șerban, Oana Bulai și Remus Munteanu au afișat pancarte cu mesaje cât se poate de clare către ministrul Voiculescu.
Deputatul Ciprian Șerban a făcut bilanțul trist al celor 5 săptămâni de când sănătatea românilor este pe mâna lui Vlad Voiculescu.
”4 incendii, 9 vieți pierdute: mandatul de 5 săptămâni al ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu! Acesta este bilanțul tragic, al mandatului de doar o lună și o săptămână al ministrului Sănătății. Cum rezolvă seria de incendii și decese? Dând vina pe PSD! Atât se poate! Măsurile de prevenire trebuia luate din 23 decembrie, prima zi de mandat! Pentru această neagră performanță, Voiculescu, DĂ-ȚI DEMISIA!”, i-a transmis deputatul Ciprian Șerban, ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

”Dublul limbaj folosit de acesta trebuie să înceteze și să înceapă să își asume răspunderea pentru ceea ce se întâmplă în spitalele din România. În 2015 a cerut demisia ministrului Sănătății după incendiul de la Colectiv, iar după tragedia de la Neamț din 2020 a cerut demisia ministrului Sănătății de atunci, Nelu Tătaru. Acum, după tragedia de la Institutul Matei Balș este cazul să lase ipocrizia și să treacă la fapte. Astăzi, când românii protestează din nou, după tragedia petrecută la Matei Balș, același personaj are un discurs cu totul schimbat. Ne spune senin că nu are nimeni de ce să demisioneze. Cum vine asta, domnule Voiculescu? De data asta nu mai e voie cu proteste, cu demisii, doar pentru că sunt “ăia buni la butoane”?! Voi nu puteți fi criticați?! Acum românii nu mai au voie să vă ceară demisia?! Incompetența unora trebuie ascunsă sub preș, iar în cazul altora le cereați capul?! Așadar, domnule ministru, dați-vă demisia, așa cum dumneavoastră, când erați în opoziție, o cereați! Dați dovadă că nu sunteți doar un politruc și că nu sunteți plantat în fruntea Ministerului Sănătății doar de niște grupuri de interese. Ascultați disperarea oamenilor și ascultați ceea ce românii vă cer: să plecați”, a spus și deputatul Oana Bulai.

Articolul anterior

Polițiștii rutieri din Neamț au făcut prăpăd, duminică, printre șoferii indisciplinați: peste 150 de sancțiuni!

Articolul următor

Deputatul Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Prioritatea în noua sesiune parlamentară este adoptarea bugetului pentru anul 2021”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *