ISSN 2457 - 3973

Polițiștii rutieri din Neamț au făcut prăpăd, duminică, printre șoferii indisciplinați: peste 150 de sancțiuni!

Polițiștii Serviciului Rutier Neamț au acționat, duminică, 31 ianuarie 2021, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020.

Peste 20 de polițiști au acționat pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză, punând în pericol siguranța circulației pe drumurile publice, prin folosirea aparatelor radar inscripționate și neinscripționate.

Astfel, pentru neregulile depistate în trafic, au fost aplicate 156 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 108.000 de lei.

Din totalul acestora, 114 au fost pentru depășirea regimului legal de viteză, 2 pentru depășiri neregulamentare, unul pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, iar 30 pentru alte abateri rutiere. De asemenea, 9 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor impuse prin Legea nr. 55/2020.

Polițiștii rutieri au reținut 39 de permise de conducere, dintre care 35 pentru depășirea vitezei maxime legale admise cu mai mult de 50 km/h,  2 pentru depășiri neregulamentare, 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice și 1 pentru neacordarea priorității de trecere vehiculelor

Articolul anterior

Mai mare rușinea! O tânără din Rediu, prinsă de polițiști ruptă de beată la volan!

Articolul următor

Deputații PSD de Neamț cer DEMISIA ministrului Sănătății! ”4 incendii, 9 vieți pierdute în doar 5 săptămâni de mandat!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.