ISSN 2457 - 3973

Deputatul Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Prioritatea în noua sesiune parlamentară este adoptarea bugetului pentru anul 2021”

Prioritatea în noua sesiune parlamentară este adoptarea bugetului pentru anul 2021, a declarat, marți, într-un comunicat de presă, președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Liderul PNL Neamț a subliniat că pandemia a adus o serie de provocări serioase fapt pentru care rolul parlamentarilor este și mai important în această perioadă, având în vedere că în această sesiune va fi aprobat bugetul pentru anul 2021.

”Totodată, alături de colegii parlamentari liberali vom urmări ca în această sesiune parlamentară să eliminăm toate bombele legislative, care au fost lăsate de majoritatea toxică pesedistă. În același timp vom vota legi care să stea la baza dezvoltării și modernizării României, care să pună în aplicare programul de guvernare. Pentru că va exista o colaborare loială și onestă între Parlament și Guvern, iar rezultatul final se va vedea în viața de zi cu zi a românilor”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Parlamentarul liberal a precizat că bugetul pe 2021 își propune:

  1. Înfrângerea definitivă a epidemiei de coronavirus.
  2. Depășirea crizei economice.
  3. Înlăturarea efectelor nocive generate de guvernările socialiste în economie.
  4. Reducerea deficitului bugetar și scăderea cheltuielilor statului.
  5. Modernizarea sistemului de Sănătate.
  6. Modernizarea sistemului de Educație.
  7. Modernizarea infrastructurii.

 

”2021 este anul reformelor, dar și anul în care viața politică revine la normalitate. Totodată, ca parlamentar de Neamț mă voi dedica și voi promova interesele nemțenilor”, a conchis deputatul Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț

Articolul anterior

Deputații PSD de Neamț cer DEMISIA ministrului Sănătății! ”4 incendii, 9 vieți pierdute în doar 5 săptămâni de mandat!”

Articolul următor

Florentina Moise (președinta PSD Piatra-Neamț): ”Primarul Carabelea ignoră HORECA locală dar susține restaurante din București!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *