NewsAllert :

Florentina Moise: “Agenţia Naţională de Integritate a confirmat că NU sunt în stare de incompatibilitate!”

Eliberări din funcţie şi numiri la conducerea Prefecturii Neamţ

Începe montarea structurii metalice a Spitalului Modular ATI din Piatra-Neamţ

Situaţia infectărilor pe fiecare localitate din Neamţ: cazuri confirmate, vindecate, decese, testate! (marţi – 2 martie 2021)

Sfaturi de la OPC Neamţ pentru cumpărătorii şi comercianţii produselor de Mărţişor

Cutremur de 4,2 grade produs în România, noaptea trecută. Harta seismică de risc include judeţul Neamţ. (foto)

Incidenţa COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ: verde, galben şi roşu! (sâmbătă – 27 februarie)

Marius Novac (PSD): Ce au în comun cei doi viceprimari de Piatra-Neamţ?!

Accesul la E-ON Piatra-Neamţ, doar cu programare on-line! Ce vor face pensionarii sau cei fără internet?

Bărbat salvat de pompierii ISU Neamţ, din fântâna adâncă de 12 metri

Preotul din Neamţ care şi-a prevestit moartea şi a decedat la 40 ani, pomenit de colegii din Constanţa

Florentina Moise (PSD): “Domnule primar Carabelea, continuați, cu obrăznicie, să ignorați prevederile Codului Administrativ!”

Primăria Piatra-Neamţ mută în instanţă meciul cu Prefectura pe alegerea ilegală a viceprimarului Lehăduş

Florentina Moise: “Prefectul a dat dreptate PSD! Primul pas pentru reinstituirea legalităţii în C.L. Piatra-Neamţ!”

Alegerea vicepreşedinţilor CJ Neamţ, contestată la Prefectură

  • 3 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Șerban: ”Cine trădează o dată, va trăda și a doua oară!”

”Cine trădează o dată, va trăda și a doua oară” – a declarat Ciprian Șerban, deputat al PSD Neamț, pe tema postării fostului coleg de partid, deputatul Iftimie.

”Cuvintele grele și mincinoase spuse, astăzi, la adresa PSD nu îl onorează, cu atât mai mult cu cât domnia sa a ieșit din anonimat și a ajuns deputat de Neamț pe listele PSD. Dacă a uitat asta, cumva, îi aduc aminte acum și aici. A plecat din PSD și acum denigrează, dezinformează, își reneagă propriile convingeri. Îi mulțumesc pentru că ne ajută să ne facem curățenie în partid și să ne îndepărtăm de toți cei care mint și care demonstrează, pe parcursul carierei lor politice, că singurul lucru care contează pentru ei este propriul interes și nicidecum interesul electoratului care l-a votat sau al partidului care l-a propulsat și susținut. Îi mulțumesc pentru că și-a arătat adevărata față, de trădător. Altfel, continua să ne mintă și să înșele atunci când am fi avut nevoie de ajutorul lui”, a declarat deputatul Ciprian Șerban.

Parlamentarul a precizat că poate înțelege că doctrina nu l-ar mai caracteriza pe deputatul Iftimie, dar așteaptă din partea acestuia și demisia din Parlament.

”Nu este nimic rău să spui ”stop”, de aici înainte drumul meu este altul. Dar, ești dator unor oameni să fii corect cu ei. Și te retragi cu demnitate din toate funcțiile. Nu rămâi cu funcțiile și îți vinzi votul. Vinzi încrederea acordată de electoratul tău. Cine garantează că nu te răzgândești și nu trădezi din nou în funcție de interesul personal pe care îl ai? Ăsta este adevărul despre cei care fac traseism politic: dacă au trădat și vândut o dată, o vor face și a doua și a treia și cine mai știe a câta oară! Merită acești politicieni să mai fie votați? Îl provoc pe fostul nostru coleg, deputatul, acum independent, Iftimie, să le explice nemțenilor, care l-au ales, de ce i-a înșelat când le-a cerut votul. Poate le explică și ce a făcut concret pentru ei în cei 3 ani cât i-a reprezentat în Parlamentul României, pe unde a trecut, de altfel, destul e rar. Acest lucru se vedede și din luările de cuvânt – doar 3 în 2 sedințe. Pentru a lua cuvântul în Parlament trebuie să fii prezent. Cât de prezent ați fost, stimate coleg, în viața nemțenilor și în Parlamentul României?”, a conchis deputatul Ciprian Șerban.

Despre ieșirea deputatului Neculai Iftimie puteți reciti aici

Articolul anterior

Iarnă în Neamț: Pacienți blocați în ambulanță, în viscol! Mașini ieșite în decor!

Articolul următor

Cum va fi vremea în Neamț, până vineri, 7 februarie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *