ISSN 2457 - 3973

Deputatul Ciprian Şerban, mesaj ferm: „Cîțu, jos labele de pe România!”

Deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban i-a transmis un mesaj răspicat şi ferm premierului: „Cîțu, jos labele de pe România!”.
Parlamentarul social-democrat a devoalat planul guvernului Cîțu care ar fi, potrivit lui, „să devalizeze și să devalorizeze complet țara. Să distrugă mediul de afaceri! Să îi oblige pe români să ia drumul amar al străinătății”.
„Transportatorii continuă, la ora aceasta, dincolo de promisiunile neconvingătoare ale liberalilor, să protesteze împotriva măsurilor aberante ale guvernului condus de Cîțu. Țările civilizate, pentru care proprii cetățeni contează, își apără populația! Guvernul român impozitează diurna! Decizia guvernului este devastatoare pentru transportatori, pentru că se aplică retroactiv, penalitățile fiind imposibil de suportat de orice firmă! Guvernul Cîțu vrea să impună carantina șoferilor profesioniști care revin din țări cu grad ridicat de contaminare COVID-19. În toate țările europene, șoferii profesioniști, care asigură lanțul de aprovizionare cu marfă, au culoare verzi”, a subliniat deputatul Ciprian Şerban.
Deputatul PSD Neamţ a adăugat că Guvernul liberal vrea să taie și posibilitatea aprovizionării României!
„Miniștrii liberali catastrofă ne vor săraci, bolnavi și analfabeți. Au scăpat total de sub control gestionarea efectelor pandemiei. Este timpul să-i oprim! Este timpul să-i obligăm să plătească pentru jaful și haosul din țară! Vom avea o discuție cu reprezentanții transportatorilor. Nu pot, nici ca parlamentar și nici ca președinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din camera Deputaților să nu mă implic în rezolvarea problemelor transportatorilor români”, a conchis deputatul Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Urşii au atacat, în câteva ore, trei gospodării din Dămuc şi Bicaz Chei

Articolul următor

Primarul Carabelea, despre un posibil referendum de demitere a sa: „Nu mă intimidează, nu mă simt amenințat!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *