ISSN 2457 - 3973

Primarul Carabelea, despre un posibil referendum de demitere a sa: „Nu mă intimidează, nu mă simt amenințat!”

Primarul Andrei Carabelea a reacţionat la afirmaţiile făcute, joi, în conferinţa de presă de la PSD Piatra-Neamţ, ootrivit cărora s-ar putea iniţieria un referendum de demitere a sa.

Publicăm, mai jos, integral, declaraţia primarului Carabelea pe acest subiect:

„Aflu acum de proiectul năstrușnic al senatorului care nu are despre ce rezultate să vorbească în mandatul său și din frustrare îi judecă pe alții. Răzvan Cuc, un contracandidat pe care l-am învins în toamna anului trecut, a ajuns între timp unul dintre parlamentarii PSD anonimi. Și de atunci, din confortul vilei lui dintr-un cartier bogat al Bucureștiului, a uitat de Piatra Neamț și de județului Neamț, dar încearcă să inițieze un joc politicianist menit să atragă atenția asupra lui.
Ce să poată spune despre mine cel mai incompetent ministru al transporturilor pe care l-a avut România? A terminat de ținut avioanele la sol și încearcă să blocheze administrația unui oraș care nu l-a vrut. Doar asta își propune PSD: să blocheze orașul. Nu mă intimidează și nu mă simt amenințat, pentru că eu fac ceea ce trebuie și ceea ce nu au reușit pesediștii nicăieri: modelarea unui oraș printr-o administrație onestă, transparentă, bazată pe principii sănătoase.

Eu nu sunt un politician compromis și frustrat.
Sunt doar primarul municipiului Piatra Neamț și mi-am însușit acest rol responsabil și hotărât să îl duc până la capăt”. 

Despre ce a generat reacţia primarului Carabelea, am scris un material pe care îl puteţi citi aici

Articolul anterior

Deputatul Ciprian Şerban, mesaj ferm: „Cîțu, jos labele de pe România!”

Articolul următor

Panică într-un bloc din Roman. Fum dens care ieşea dintr-un apartament.

2 Commentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *