ISSN 2457 - 3973

Florentina Moise (președinta PSD Piatra-Neamț): ”Primarul Carabelea ignoră HORECA locală dar susține restaurante din București!”

Pentru unii mumă, pentru alții ciumă! Așa caracterizează PSD Piatra-Neamț decizia primarului liberal de Piatra-Neamț de a susține acțiunea comercială a unei societăți comerciale din București.

Concret, o firmă bucureșteană va organiza, în week-end, un restaurant mobil de pește și fructe de mare, în zona Pieței Centrale.

Florentina Moise – președinta PSD Piatra-Neamț susține că firma va beneficia de facilități de la Primăria Piatra-Neamț. Și nu ar fi nimic rău în asta. Însă firmele din domeniul HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele) din municipiul Piatra-Neamț au fost lăsate de izbeliște, fără a primi vreun sprijin din partea autorităților.

”De noaptea minții!!! În timp ce HORECA din Piatra Neamț este în moarte clinică și PRIMARUL CARABELEA le-a promis agenților economici din Piatra Neamț că vor avea sprijin din partea autorităților, iată că PRIMARUL REVINE!Și nu oricum, cu sprijin real! ADUCE LA PIATRA NEAMȚ, IGNORÂND HORECA LOCALĂ, RESTAURANTE DE PRIN BUCUREȘTI‼️ RUȘINE, DOMNULE PRIMAR‼️ DOMNULE VICEPRIMAR, ERAȚI IN SALĂ, LA ÎNTÂLNIREA CU HORECA, VĂ UITAȚI ÎN OCHII PIETRENILOR DISPERAȚI ȘI ÎNGRIJORAȚI PENTRU AFACERILE LOR‼️ În campania electorală ați mers la restaurantele și terasele din Piatra Neamț si ati cerut votul ,promițând multe..care…se dovedesc a fi minciuni, pe fiecare zi ce trece”, a declarat Florentina Moise, președinta PSD Piatra-Neamț.

Mesajul Florentinei Moise este însoțit și de o fotografie concludentă, pe care o redăm mai jos:

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): ”Prioritatea în noua sesiune parlamentară este adoptarea bugetului pentru anul 2021”

Articolul următor

Legea protecției animalelor, modificată! Polițiștii pot emite ordin de plasare a unui animal în adăpost pentru 45 zile!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *