ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai investeşte în tineri! Speakeri importanţi la ediţia 2023 a Taberei „Viitorul eşti TU!”

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ) organizează, zilele acestea, o nouă ediţie a Taberei „Viitorul eşti TU!”.
Parlamentarul nemţean consideră că investiţia în tineri reprezintă o investiţie în viitorul României.
La această ediţie, deputatul Oana Bulai a reuşit să aducă nume importante în calitate de speakeri, astfel că tinerii care participă la tabără vor avea parte de experienţe deosebite.
„Eniko Georgescu, Psiholog Securitate, Ordine si Apărare, Psihoterapeut, dar și Expert Neuroștiințe și Tehnici de Comunicare, aduce cu ea o experiență de peste 10 ani în domeniul Sănătății Mintale și Emoționale. Ea a explorat conexiunea dintre minte și corp, în special legătura dintre sănătatea fizică și cea mentală. În cadrul taberei de leadership VIITORUL EȘTI TU!, Eniko va susține un curs în care va combina cercetarea științifică, istoricul cazurilor sale și experiența sa de viață. Malvina Roșu, Psiholog, Life & Business Coach, Consilier Vocațional, Trainer, Consilier Dezvoltare Personală, are o experiență vastă în coaching, training, consiliere și psihoterapie cu copii, adolescenți și adulți, atât în țară, cât și în străinătate. Malvina este fondatoarea Școlii Excelenței, o școală de cursuri pentru copii și adolescenți, și a dezvoltat și implementat programe de consiliere vocațională și orientare în carieră. Expertiza și cunoștințele sale vor fi împărtășite cu tinerii care vor participa în tabără. Le mulțumim că au ales să se alăture echipei noastre!”, a declarat deputatul Oana Bulai.

În cadrul celei de-a doua ediţii a Taberei „VIITORUL EŞTI TU!”, iniţiată şi susţinută de parlamentarul social-democrat, tinerii cu vârste între 16 și 17 ani au şansa de a participa la acest program gratuit de leadership.

La ediţia de anul trecut, Tabăra „VIITORUL EȘTI TU!” și-a atins scopul: cei 100 de tineri au învățat despre cum să își gestioneze timpul, bugetul, cum să își sporească încrederea în sine, dar și mai important, cum să gestioneze relațiile cu ceilalți.

Articolul anterior

Primarul Carabelea vrea containerele Spitalului Leţcani pentru a muta elevii şcolilor în curs de reabilitare

Articolul următor

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ) face anunţul aşteptat de toţi nemţenii! Încep lucrările la A7 în Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *