ISSN 2457 - 3973

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ) a adus o pată de culoare autentică în Parlament! Zeci de ii pe holurile Camerei Deputaţilor!

Deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ) a reuşit, joi (16 mai), să aducă o pată de culoare autentică în Parlament.
Zeci de nemţeni îmbrăcaţi în iile tradiţionale au acceptat invitaţia parlamentarului nemţean de a vizita Camera Deputaţilor. Şi au ales să nu vină oricum, ci, după sloganul lansat de deputatul Oana Bulai – „Cu mândrie poartă ie” – au venit îmbrăcaţi în costumele populare româneşti.
„Ei cred că lor le-am făcut o bucurie, dar bucuria imensă a fost a mea. Am avut onoarea să petrec o zi specială alături de 100 nemțeni de-ai mei, în Parlamentul României și m-am simțit minunat. Cât de multe avem de învățat de la ei, cât de mult respect, prețuire și recunoștință le datorăm. Mă înclin în fața dumneavoastră, dragii noștri înțelepți, și vă promit că voi face tot ce ține de mine ca demnitar al României să aveți o viață lipsită de griji, așa cum meritați, pentru că adevărul este că meritați cu mult mai mult. Vă îmbrățișez pe fiecare în parte și vă mulțumesc”, le-a transmis deputatul Oana Bulai (PSD Neamţ).
Readucem aminte că Oana Bulai a iniţiat în 2021 un eveniment intitulat „Cu mândrie poartă ie” la care participă mii de nemţeni dar şi români din toate colţurile ţării, pentru a celebra cămaşa tradiţională românească.

Articolul anterior

Crimă la Roznov! Bărbat înjunghiat mortal de o tânără în urma unui conflict!

Articolul următor

George Lazăr (PNL): Ca preşedinte al CJ Neamţ am în vedere construirea unui drum expres între Piatra-Neamţ şi Târgu Neamţ, cu conectare în Autostrada A8

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular