ISSN 2457 - 3973

Echipă mobilă în Piatra-Neamț pentru vaccinarea la domiciliu împotriva COVID-19

Direcția de Asistență Socială a Primăriei Piatra-Neamț a anunțat, marți, că din 15 februarie a început vaccinarea la domiciliu a persoanelor nedeplasabile În acest sens a fost organizată o echipă mobilă formată din un medic coordonator, 2 asistenți medicali și 1 registrator medical.

Echipa mobilă de vaccinare asigură activitățile specifice pentru cele 6 centre sociale rezidențiale și de zi, aflate în subordinea Direcției de Asistență Socială a Municipiului Piatra Neamț, precum și pentru persoanele imobilizate sau nedeplasabile, aflate la domiciliu, cu familiile acestora, din municipiul Piatra Neamț.
Tot din 15.02.2021 este functional 𝐂𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐯𝐚𝐜𝐜𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞 𝐟𝐢𝐱 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐋𝐢𝐜𝐞𝐮𝐥 𝐀𝐝𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐚𝐭𝐢𝐯 „𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐂𝐮𝐳𝐚”, 𝐬𝐭𝐫. 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐮 𝐋𝐚𝐩𝐮𝐬𝐧𝐞𝐚𝐧𝐮, 𝐧𝐫.𝟏𝟔, 𝐜𝐨𝐫𝐩 𝐂, 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚-𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭, unde se vaccinează 60 de persoane pe zi, iar vaccinul utilizat este cel de la AstraZeneca, vaccin recomandat pentru grupa de vârstă 18-55 ani.
Se pot programa persoanele care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv cele cu boli cronice și lucrătorii care desfășoară activități în domenii esențiale, inclusiv personalul din unitățile de învățământ.
Programările se fac prin intermediul platformei electronice https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, medicul de familie/curant sau prin call center, la numărul unic 021.414.44.25.
ℹ Mai multe informații cu privire la desfășurarea procesului de vaccinare în România găsiți aici https://vaccinare-covid.gov.ro

Articolul anterior

Dep. Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț): Fondurile europene, sursă de finanțare pentru marile proiecte de reformă și modernizare a României

Articolul următor

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ): “Austeritatea – negura care îngenunchează românii!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *