ISSN 2457 - 3973

Ex-prefectul Panaite, mesaj de susținere a primarului Chitic și a echipei PNL

Fostul primar și prefect Vasile Panaite a transmis, pe pagina sa de facebook, un mesaj de susținere a primarului municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, dar și a echipei PNL.

În debutul mesajului, Panaite spune bărbătește că își asumă greșelile (politice sau de abordare) pe care le-a făcut în trecut. Însă fostul prefect explică și faptul că ”a fost, este și rămâne” un om de echipă.

Vasile Panaite și-a exprimat public respectul pentru ”primarul și omul politic” Dragoș Chitic și pentru echipa ”performantă” a Partidului Național Liberal. Postarea a strâns în câteva ore aproape 300 de aprecieri.

 

Iată și mesajul complet transmis de acesta:

”Sunt momente în viață în care trebuie să îți faci și bilanțuri, să vezi ce ai făcut bine și să înțelegi din greșlile trecutului. Și eu sunt om și am puterea să recunosc atunci când greșesc însă vreau să vă asigur că niciodată nu a fost cu intenție. Știm cu toții însă pilda biblică: să ridice primul piatra cel ce este nevinovat…
Am fost, sunt și voi rămâne un om de echipă.
Îl respect pe domnul Dragoș Chitic, ca primar și ca om politic, și am încredere în echipa PNL! Este o echipă care face performanță în administrație și în care cred!

Cu respect,
Vasile PANAITE”

Acest mesaj vine după ce marți, Vasile Panaite și-a exprimat susținerea publică pentru lista de candidați ai PNL pentru alegerile europarlamentare. Mai multe puteți citi aici

Read Previous

De ce premierul Viorica Dăncilă a ocolit județul Neamț

Read Next

Prinși în flagrant după ce au tâlhărit o fetiță de 12 ani în cartierul Dărmănești

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *