ISSN 2457 - 3973

Ex-prefectul Panaite, mesaj direct pe facebook pentru susținători

Fostul prefect de Neamț, Vasile Panaite, a făcut un anunț oarecum surprinzător pe pagina sa de facebook. El a transmis un mesaj tuturor susținătorilor, având în vedere scrutinul care va avea loc pe 26 mai.

În preambulul anunțului deciziei, Panaite explică faptul că dintotdeauna a fost ”un om de dreapta”.

”Dragi prieteni,

Știți foarte bine că de fiecare dată am împărtășit cu d-voastră deciziile pe care le-am luat. Am analizat tot ce s-a întâmplat în această campanie electorală pentru că și eu, la fel ca d-voastră, știu că puterea cetățeanului este în primul rând în vot! Nu mi-a fost greu să iau o decizie și de aceea vreau să v-o spun și d-voastră. Este o decizie care vine și ca o rugăminte. Știți că întotdeauna am fost un om de dreapta. Și știți că este singura soluție către progres! Progresul nu stă în ajutoarele sociale, în voturi cumpărate, în pomeni electorale. Progresul vine din investiții în autostrăzi, în infrastructură rutieră, în spitale moderne, în educație, în turism, în agricultură. Pe scurt, în locuri de muncă bine plătite!”, a punctat Vasile Panaite. 

După această motivare a decizie, fostul prefect Panaite a fost cât se poate de clar în decizia sa:

”De aceea am hotărât ca la alegerile din 26 mai să votez lista de candidați ai Partidului Național Liberal. Este cea mai completă și complexă listă, cu oameni care au demonstrat că au verticalitate, probitate morală, expertiză în diferite domenii, oameni care deja au proiecte realizate în Parlamentul European și care vin cu un program care pune România în primul rând! Pe dumneavoastră, dragi prieteni, în primul rând vă rog să mergeți pe 26 mai la vot. E dreptul d-voastră! Mai mult decât atât, dacă nu veți merge, veți dubla votul altei persoane care se lasă cumpărată cu ajutoare sociale sau cu un mic și o bere. Nu trebuie să lăsăm să se întâmple așa ceva! Și vă mai rog să aveți încredere în mine și să votați lista PNL! Orice vot dat la alte partide de dreapta ar fi un vot inutil, irosit, pentru că nu au șanse să intre în Parlamentul European. Iar cu stânga, nici cruce nu îți poți face! Votați PNL pentru că doar Partidul Național Liberal va pune România în primul rând!”, a mai scris Panaite.

Și pentru că a simțit că ar putea apărea speculații, Vasile Panaite a ținut să lase și un Post Scriptum în care nu exclude o apropiere sau chiar o înregimentare în PNL.

”P.S. Ca să nu apară speculații, vă spun încă de pe acum că nu am avut nici o întâlnire sau discuție cu președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Comanciuc. Însă nici nu aș refuza să beau o cafea cu domnia sa, dacă va dori acest lucru”, a mai scris acesta.

Pozele postate pe profilul său (cu deputatul Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț și cu președintele României, Klaus Iohannis) nu fac decât să întărească apropierea lui Panaite de PNL Neamț.

Mugur Cozmanciuc si Rareş Bogdan

Articolul anterior

Execuția lui ”Amedeo” Dulamă, anulată definitiv de instanță! Prefectura și CJ Neamț, făcute praf!

Articolul următor

De ce merită pe 26 mai să votezi PNL, poziția 5 pe buletinul de vot

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.