ISSN 2457 - 3973

EXCLUSIV Luptă în 2 pentru administrarea parcărilor din Piatra-Neamţ!

Lupta pentru administrarea pacărilor de reşedinţă din municipiul Piatra-Neamţ se dă între doi agenţi economici de profil. Data limită de depunere a ofertelor în plic pentru licitaţia care va desemna operatorul a fost marţi, 23 iunie 2015, ora 14.00.

Potrivit informaţiilor furnizate de Vlad Tudor, purtătorul de cuvânt al Primăriei Piatra Neamţ, societăţile care au depus oferte sunt Parking şi X Data Soft.

Vineri, comisia de licitaţie va deschide cele două oferte şi va analiza propunerile tehnice şi financiare urmând să desemneze câştigătorul.

Parking este societatea care a administrat în ultimii ani parcările de reşedinţă (de bloc) în timp ce X Data Soft administrează parcările cu plata orară din Piatra-Neamţ.

Indiferent de cineva va fi desemnat câştigător este bine de ştiut că tarifele, atât pentru parcările de reşedinţă cât şi cele cu plata orară, sunt stabilite prin hotărâre de Consiliu Local. De asemenea, administratorul parcărilor trebuie să plătească o redevenţă lunară către Primărie, indiferent de încasările pe care le face. Toate regulile privind administrarea parcărilor de reşedinţă sau cu plata orară sunt aşadar stabilite doar prin hotărâre de Consiliu Local.

În momentul de faţă, în municipiul Piatra Neamţ sunt circa 18.000 de locuri de parcare de reședință. Tariful pentru închirierea unui loc de parcare este de 142 lei pentru persoanele fizice şi de 342 lei pe an, cu TVA, pentru persoanele juridice.

(G. APETRII)

Articolul anterior

Emilia Arcan, reconfirmată președinta organizației de femei a PSD Neamț! Ce le pregătește colegelor de partid?

Articolul următor

La mulți ani, pietreni! La mulți ani, Piatra-Neamț! Au început manifestările dedicate Zilelor Orașului! (foto-galerie + program complet)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular