ISSN 2457 - 3973

Județul Neamț în sărbătoare! După Zilele municipiului Piatra-Neamț urmează MedievArtFest

Județul Neamț este în plină sărbătoare! Dacă Zilele municipiului Piatra-Neamț sunt în plină desfășurare, autoritățile de la Târgu Neamț fac ultimele pregătiri pentru MedievArtFest 2015, manifestări organizate în perioada 3 – 5 iulie la Cetatea Neamțului.

”Am semnat acordul cu reprezentanții Consiliului Județean și am rămas impresionat de deschiderea lor dar și a celor de la Complexul Muzeal Județean pentru că în trecut nu am avut o colaborare bună cu cei de la Muzeu. Anul acesta, prin eforturile colegilor, vom organiza și Conferința Națională pe Patrimoniul Național la care și-au anunțat participarea peste 300 de oameni. Europarlamentarul și actorul Mircea Diaconu va fi prezent și va conduce conferința”, a declarat primarul de Târgu Neamț, Daniel Harpa.

Ediția din 2014 a fost structurată pe trei componente, respectiv Festival de teatru medieval, Târg de echitaţie, meşteşuguri şi arme medievale şi Festival culinar. Au avut loc proiecții de filme, o sesiune de comunicări ştiinţifice, momente de animaţie stradală iar închiderea s-a făcut cu o paradă, urmată de retragerea cavalerilor cu torțe. Anul acesta, surprizele vor fi și mai mari.

Iată și programul detaliat al celor 3 zile de sărbătoare medievală de la Cetatea Neamțului. Click pentru a mări!Caiet Program  Exterior A4Caiet Program  Interior A4

Articolul anterior

FC Ceahlăul Piatra Neamţ: din rău în mai rău!

Articolul următor

Schimbare radicală: Gheorghe Ștefan s-a angajat și divorțează! Lumea îl cere și la FC Ceahlăul!

2 Commentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *