ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca-Moise: PSD Piatra-Neamț se opune majorării tarifelor din ștrand

PSD Piatra-Neamț se opune majorării tarifelor la ștrand, decizie ce ar urma să fie luată mâine, în ședința de Consiliu Local.

Anunțul a fost făcut, miercuri, de președinta organizației social-democrate, Florentina Luca-Moise.

Ea a explicat motivele pentru care PSD Piatra-Neamț nu va susține aceste majorări.

„Este simplu: când nu investești nimic, nu ai de ce să scumpește! Potrivit propunerii, copiii între 5 și 14 ani ar urma să plătească 10 lei pe zi accesul la bazine. Dublu! Acum este 5 lei. Pensionarii aveau reducere de 50% din biletul unui adult, ceea ce însemna 6 lei. Acum, noua propunere elimină această facilitate și le solicită plata de 10 lei pe zi seniorilor noștri. Măi, oameni buni! Ștrandul acesta este unul dintre puținele locuri de petrecere a timpului liber din oraș pe timp de vară. Vine vacanța… Suntem după pandemie, suntem în criză economică… Nu poți fi atât de cinic încât să iei și această bucurie! Nu cred că bugetul orașului stă în cei câțiva lei obținuți de la copii sau pensionari! În condițiile în care, repet, nu s-au făcut investiții care ar trebui amortizate!
PSD Piatra-Neamț se opune acestui proiect. Ne exprimăm – din nou – regretul că orașul nostru nu este condus de o persoană care să îl iubească și să îl dezvolte așa cum ar merita!”, a declarat președinta PSD Piatra-Neamț, Florentina Luca-Moise.

Rămâne de văzut dacă proiectul va rămâne pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de joi și dacă, și mai ales cine va aproba aceste majorări.

Articolul anterior

Modernizarea drumului județean 127A Bicazu Ardelean – Tulgheș este în grafic (VIDEO)

Articolul următor

Un TIR a intrat într-o casă lângă Târgu-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular