ISSN 2457 - 3973

Florentina Luca Moise şi Carmen Suciu vor construi şi dota din bani privaţi un centru educaţional pentru copiii aflați în risc de abandon școlar

Florentina Luca Moise şi Carmen Suciu vor construi şi dota, din bani privaţi, un centru educaţional pentru copiii aflați în risc de abandon școlar.

Pentru a sprijini acest proiect, pe 4 decembrie va fi organizată a VII-a ediţie a Festivalului caritabil „Ela Suciu”, cu sprijinul a peste 100 voluntari.

„Vom strânge fonduri pentru a construi un centru educațional pentru copiii aflați în risc de abandon școlar. Prin puterile noastre, ale nemțenilor, fără ajutor de la stat! De ce? Pentru că nu îmi pot imagina viitorul județului nostru fără educație! Dacă avem atât de mulți voluntari, sunt convinsă că și donațiile vor fi pe măsură și vom reuși să ridicăm centrul! Cum bine spunea un înțelept: „Care este esența vieții? A-i sluji pe alții și a face bine”. Vă mulțumesc și vă îmbrățișez!”, a declarat Florentina Luca Moise.

Aşadar, cine vrea să sprijine acest proiect social o poate face luând legătura cu Carmen Suciu sau Florentina Luca Moise.

De asemenea, toţi oamenii de bine sutn aşteptaţi al evenimentul ce va fi găzduit, pe 4 decembrie, la Cinema „Mon Amour”, începând cu ora 16.30.

Intrarea la Festivalul caritabil „Ela Suciu” se face pe baza unei donaţii de 100 lei.

Articolul anterior

Mesaj de condoleanțe din partea conducerii Direcției Silvice Neamț

Articolul următor

Cinci autoturisme şi un microbuz au rămas înzăpezite pe DJ Bahna – Izvoare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular