ISSN 2457 - 3973

George Lazăr: Corupția ucide!

Ceea ce spun de o buna perioada de timp, a inceput sa se intimple..oamenii,tinerii nu mai suporta acest mod de a se face politica,politica hotiei si a coruptiei.

Aceasta este poltica promovata de 25 de ani in Romania, acesta este modul de perceptive a polticienilor nostri-sa faca orice sa ajunga in functii si apoi sa fure.

Tinerii,  asta vor de la societate, vor sa poata trai demni in tara lor, intr-o romanie, prospera,in care nu tre sa dai spaga la doctor ca sa te bage in seama,nu tre sa dai spaga la primarie ca sa-ti elibereze un act,nu tre sa dai spaga pentru o autorizatie.

Intr-o tara in care drepturile ne sunt respectate,in care noi ca indivizi suntem tratati cu demnitate,intr-o tara in care salarizarea sa fie una corecta ,astfel incat din venit fiecare sa poata trai decent.

Coruptia intradevar ucide, pentru ca la cat se fura in tara asta am ajuns sa nu avem spitale,sa nu avem aparatura performanta si doctori specialisti,pt ca cei buni pleca in strainatate,nu avem drumuri si murim cu zile in acciente rutiere,pt ca mergem la un loc cu tiruri,carute ,biciclisti ,sa nu avem siguranta pentru ca politia este mult subfinantata,sa nu avem locuri de munca si atunci multi devin sub o forma sau alta asistati sociali,sau pleaca in straintate si asa se distrug familii,sa nu avem diguri la inundatii,si probabil vom ramane si fara paduri,pentru ca lemnu nostrum pleaca la export pe 2 lei.

Amasadorul SUA in Romania , excelenta sa Hans Klemm avea perfecta dreptate intruna din interventiile sale- daca nu s-ar mai fura asa mult am avea si noi autostrazi.A fost nevoie sa vina cineva din exterior care sa ne faca lumina, care sa ne arate cangrena societatii noastre: CORUPTIA.

Cred ca asta poate fi Solutia intr-o tara macinata de coruptie si de politicieni cu mentalitati comunistoide,sa ne faca partenerii nostri ordine si curatenie, sa ne arate care e calea corecta de urmat.

Pentru ca e normal ca partenerii nostri, respectiv partenerul strategic SUA, nu-si doresc sa fim o tara plina de corupti si coruptie, o tara saraca pentru ca asta ne vulnerabilizeaza.Sunt convins ca-si doresc un partener puternic, o Romanie demna, fara coruptie si solida din punct de vedere economic.

Romanii s-au saturat sa vada cum politicienii nostri,au dobandit averi incomensurabile,cum au cite 4-5 case,conturile pline ,nu mai vorbesc de imunitati special in fata legii,iar oamenii normali se intreaba ..ce o fi asta ? Doar domnii politicieni au noroc in viata? Nu,norocul lor a fost pina acuma ca au putut fura,ca si-au impartit contactele grase ale statului –si exageratul bun simt ,poate si ignoranta a noastra.

Asta ar trebui sa vada si domnii politicieni-cum sa traiasca cu ratele lunare, sa-si plateasca utilitatile ,sa-si ingrijeasca parintii bolnavi si sa-si sustina copii in scoala,si asta cu un salariu de 1000 – 1500 lei/luna.

Asta vrea strada de la clasa politica-eradicarea coruptiei, stoparea jafului, lefuri decente si respectul cuvenit.

Din pacate eu personal nu cred ca actuala clasa politica intelege mesajul si nici nu cred ca-l va pune in practica

De asta e nevoie de o resetare a mediului politic ,de asta e nevoie de tineri in functiile decidente si in politica, pentru ca nu sunt viciati, au mentalitate moderna si dorinta de a face bine.Bine pentru tara, bine pentru semeni si nu acel bine cum fac actualii politicieni-bine pentru ei.

Articolul anterior

Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil

Articolul următor

CLASIFICAREA DROGURILOR (exemple de droguri)

4 Commentarii

  • I-a spune-ne domnule fost prefect cum faceai liste in biroul de la prefectura cu firmele ce trebuiau „controlate”? Aveai in sarcinile de servici asemenea atributii? Sa stie si mediul de afaceri ce fel de om esti si cum „te luptai” pentru binele societatii.

  • George, ce nu înțelegi tu si mulți ca tine – ca sa nu spun majoritatea – este ca nu vârsta sau cuvintele frumoase contează acum. Si nici poza cu icoana pe birou (asta-i tare rău :)). Ci faptele, tu, faptele!!

  • Nu ma pot abține sa nu mai scriu.. Cum e posibil sa fiți atât de josnici? Tu, si toți ca tine? Simțiți vântul schimbării si încercați sa va dați dupa el.. Dar nu realizați ca nu se mai poate așa.. Ma uit la copiii mei si ma gândesc la acele mame care si-au văzut copiii arsi, oh Doamne, câta durere poate sa suporte un om.. Nu-mi pot imagina si nu doresc sa aflu, si vreau, si toți ca mine vrem sa se schimbe sistemul! Vrem ca oameni ca tine, cu valori atât de mici sa nu mai ajungă sus, in funcții înalte, doar pentru ca alții au avut niște polițe de plătit parinților lor sau prin alte mijloace murdare Ca știm, Lazare, cum merg lucrurile acolo.. Si in multe alte locuri..Meritocrație, da! Știi ce înseamnă? Nu cred, pentru ca altfel nici măcar tu nu cred ca ai fi postat articolul asta – concediază autorul, sfatul meu – si lasă-te oricum, ca nu va mai vrem! Prețul prea mare din păcate, a fost plătit, au murit tineri, copii, oameni ca mine si ca tine, si cu toții suntem vinovați de asta! Voi ca nu va dați seama nici măcar in ceasul al 12-lea cât de mult rău faceți si noi ca poate intr-un fel sau altul v-am susținut si v-am votat! Eu ma simt vinovata pentru moartea lor si am ieșit in strada! Tu?

  • Dar nu tinerii care au pile pot da astfel de sfaturi .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular