ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (PNL Neamţ): Piatra-Neamţ va redeveni “Perla Moldovei”

Piatra-Neamţ va deveni un oraş turistic european! Este crezul şi proiectul nostru, al PNL Neamţ, al meu ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ în parteneriat cu primarul liberal Andrei Carabelea!

Municipiul Piatra-Neamț, un oraș încărcat de istorie și cultură, aflat într-un peisaj natural spectaculos este și poarta de intrare către zona montană a județului Neamț, o zonă eminamente turistică și care poate aduce anual zeci de mii de turiști în plus. De aceea avem în vedere construcția de drumuri de mare viteză, având ca punct central Piatra-Neamț

Astfel, municipiul reşedinţă de judeţ va fi conectat la infrastructura rutieră mare, respectiv la Autostrada A7 Suceava – Ploieşti prin intermediul drumului expres Piatra-Neamţ – Bacău, un proiect în valoare de peste 670 milioane euro.

Totodată, avem în vedere realizarea unui drum expres Piatra-Neamţ – Târgu Neamţ pentru a face legătura cu Autostrada A8.

Vom realiza şi o variantă ocolitoare a municipiului Piatra-Neamţ, care va descongestiona traficul rutier, dar va interconecta şi cele două drumuri expres.

Odată finalizate investiţiile în infrastructura rutieră de mare viteză, turiştii vor ajunge mult rapid în Piatra-Neamţ!

Investiţiile pe care CJ Neamţ – Primăria Piatra-Neamţ le vor realiza în domeniul turismului vor deveni atractive şi din acest punct de vedere.

Este o oportunitate pentru Piatra-Neamţ şi zona Metropolitană Piatra-Neamţ pe care o vom fructifica, astfel încât să aducem progres, dezvoltare şi o creştere a calităţii vieţii pentru fiecare locuitor.

 

Cu respect.

George Lazăr, preşedinte PNL Neamţ,

Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ

 

În vârstă de 43 ani, George Lazăr este căsătorit şi tatăl a două fetiţe.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan extern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

 

Comandat de PNL, Filiala Neamț, CMF:21240015

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc (PNL Neamţ): Susţinem tinerele familii şi crearea unui echilibru.

Articolul următor

CONSTRUIM UN SPITAL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ NOU! L-AM PROMIS NEMȚENILOR ȘI NE ȚINEM DE CUVÂNT!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular