ISSN 2457 - 3973

George Lazăr (prim-vicepreședintele PNL Neamț): Dinozaurii politici să plece! Să vină tinerii!

Prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr, a descifrat rezultatul votului de duminica trecută ca fiind unul împotriva ”dinozaurilor politici”. George Lazăr nu face o referire către un anumit partid, semn că mesajul său este și pentru liberali.

Fostul prefect de Neamț a arătat totodată că PNL este cea mai bună opțiune politică pentru generația tânără care dorește să coboare din tribune, în terenul de joc.

Iată și mesajul integral pe care prim-vicepreședintele PNL Neamț, George Lazăr, l-a transmis:

Este foarte clar ,dupa rezultatul final al alegerilor Europarlamentare dar si al Referendumului ca societatea romaneasca vrea o schimbare importanta a clasei politice romanesti si a conceptiilor care domina o anumita categorie de oameni politici.
Eu inteleg, din votul de pe 26 MAI ca Romania trebuie sa se schimbe,ca politicienii trebuie sa se dinamizeze ,sa-si respecte promisiunile,sa-si iubeasca tara si sa isi schimbe mentalul.
Tinerii din Romania,care au iesit masiv la vot si ii felicit pentru asta doresc ca Romania sa devina o tara moderna,in care sa aibe job-uri bine platite,infrastructura de transport,servicii medicale si sociale,un sistem de educatie performant, siguranta si respectarea valorilor si drepturilor.
Tinerii isi doresc o primenire a clasei politice,isi doresc ca generatia lor sa devina factor decident in democratia autohtona.
Ne-am saturat cu totii de actori politici caracterizati de fariseism,care de ani si ani se perinda la putere in diferite functii,pe care ii vedem doar in campaniile electorale promitand “ca va curge lapte si miere” si care in fond nu fac absolut nimic.
Acesti dinozauri ai politicii romanesti,trebuie sa se retraga iar in locul lor sa vina generatia tinara.
Cine va intelege sa se reformeze mai repede si sa schimbe din mers generatiile in politica,sa iasa in fata cu oameni frumosi si tineri ,care isi doresc sa dezvolte Romania,va cistiga pe termen lung respectul si increderea cetatenilor.
Sunt convins ca Partidul National Liberal,reprezinta si cea mai puternica optiune politica pentru generatia tinara si pentru reforma Romaniei.
Am incredere ca valorile liberale de dreapta,reprezinta un crez in care se vor regasi deopotriva generatia tinara cat si mediul de bussines si clasa intelectuala a Romaniei
Cu incredere mergem inainte si cu incredere vom construi Romania moderna.
Doamne Ajuta!!

Articolul anterior

Patru copii au ajuns la spital după ce au băut suc cu diazepam! Unul dintre ei a pus pe ascuns pastilele!

Articolul următor

Avertizare de ploi torențiale și grindină pentru județul Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *