NewsAllert :

George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): „Aproape 9 milioane lei pentru modernizări şi asfaltări de străzi la Dumbrava Roşie!”

Şoferul care a accidentat mortal un pieton în Neamţ şi apoi a fugit, a fost reţinut de poliţişti

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: „Piatra Neamţ – oraş turistic, nu doar vis, ci un proiect care va deveni realitate!”

Pieton accidentat mortal în Neamţ! Şoferul a fugit dar a fost prins la Suceava!

Primăria Piatra-Neamţ elimină separatoarelor de trafic de pe B-dul 9 Mai – Strada Dimitrie Leonida

Opoziția, boicot la ședința CL Piatra-Neamț! Primarul Carabelea: „Au încercat să falimenteze orașul!”

O mamă şi fiul ei de 3 ani, spulberaţi pe o trecere de pietoni din Neamţ

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Campania PSD Neamţ – „De Crăciun, Împreună!” – a ajuns la Pângăraţi

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Ministerul Sănătăţii a declarat epidemie de rujeolă în România! Iată care sunt simptomele bolii.

Suspiciuni de crimă în Neamţ! Un bărbat şi-a ucis vecinul!

  • 10 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Ioan Chelaru: Valul de atentate a găsit sâmburi și în România!

Senatorul PSD Ioan Chelaru regretă că buna colaborare cu minoritățile este tulburată de gesturi precum cel al tentativei de atentat de duminică de la Târgu Secuiesc și speră ca acesta să rămână „un gest singular”.

„Din păcate, se pare că situația generală generată de valul de atentate european a găsit sâmburi și pe teritoriul României. Mie îmi pare foarte rău că 25 de ani, de relativ bună colaborare cu minoritățile, din când în când se tulbură prin asemenea gesturi deloc de apreciat, de care suntem convinși că și organizațiile acestor minorități, indiferent că sunt politice sau nu, se vor delimita. Mă bucur că organismele noastre de stat au reușit la timp să dezamorseze situația, sper să fie un caz singular, o chestiune accidentală, pentru că mai ales de Ziua Națională nu trebuie să uităm că formăm o națiune, că suntem un stat și că indiferent dacă aparținem majorității populației sau minorităților, trăim într-o comunitate”, a afirmat duminică, pentru AGERPRES, senatorul social-democrat.

Procurorii DIICOT au reținut marți, pentru 24 de ore, un „membru marcant al extensiei în România” a structurii naționalist-extremiste „Mișcarea de Tineret 64 de Comitate” — HVIM din Ungaria pentru că intenționa să detoneze în public un dispozitiv exploziv improvizat, pe raza localității Târgu Secuiesc din județul Covasna, pe parcursul desfășurării manifestației prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie, informează un comunicat transmis de DIICOT.

Articolul anterior

Atentat dejucat de Ziua Națională a României! Sondaj newsallert.ro: 52% dintre cititori cred că în România ar putea avea loc atentate teroriste!

Articolul următor

Traseiștii politici și incompatibilii, blocați de PNL să candideze la primărie! Alertă în Neamț!

Un comentariu

  • nu are nici o legatura valul de atentate din ue cu ceea ce se putea intampla la odorheiul secuiesc.cei care au savarsit atentate la paris nu revendicau teritorii de la franta.exista multe semne de intrebare in legatura cu asa zisul act terorist de la odorhei.ca abordare teoretica maestru e maestru dar nu are nici o legatura cu teroristii care ameninta europa.raman surprins ca dl.senator de neamt a tras asemenea concluzie.mai multa maturitate d-le ca inflamati vecinii .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *