ISSN 2457 - 3973

Ionel Arsene: Moțiunea fantomă a PNL este una lipsită de orice argument

 

Noul PNL încearcă prin orice mijloace să se pună în situații ridicole și să ne confirme că scopul lor este acela de a continua modelul conflictual de a face politică al lui Traian Băsescu, a declarat, miercuri, deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

Acesta îi acuză pe liberali că au declarații pline de demagogie și politicianism iar strategia este inspirată din metehnele vechiului PDL.

”PNL a aruncat în spațiul public de sâmbătă subiectul legat de o așa-zisă moțiune de cenzură pe care ar vrea să o depună, dar în privința căreia chiar ei au dubii. Un asemenea gest, mai ales pe subiectul invocat de `liberalii` noi, nu se justifică și nici nu poate fi credibil. Sunt două mari probleme în acest caz: cine o inițiază și pe ce subiect. În primul rând, o moțiune de cenzură este un demers împotriva activității Guvernului, prin care acesta este sancționat. Însă, în momentul în care tu, partid de opoziție și care deții șefia Comisiei de Cod Electoral, vii și anunți că intenționezi să depui moțiune pe tema votului prin corespondență, care se află în dezbatere în Parlament și care nu are legătură cu Executivul, ce credibilitate mai poți avea?”, a declarat Ionel Arsene.

Președintele PSD Neamț susține că un demers împotriva Executivului, în Parlament, ar face ca PNL să fie din nou pus într-o situație ”de-a dreptul ridicolă”, aceea de a suferi încă o înfrângere. ”Majoritatea actuală este una solidă, iar membrii săi nu pot fi prinși de PNL în mrejele lor. Totodată, am putea să mai asistăm la încă un episod de cascadorii râsului în care PNL depune moțiune și tot PNL nu o votează. Sunt oare siguri, de această dată, că toți parlamentarii `liberali` care semnează moțiunea o vor vota? În privința inițiatorilor acestui demers, dacă aruncăm o privire vedem toți liderii vechiului PDL al lui Băsescu în spatele acestei posibile moțiuni. Este jignitor pentru români ca oameni precum Cătălin Predoiu, Vasile Blaga, dar și alți componenți ai echipei de aur a epocii Boc – Băsescu, să fie cei care astăzi vin să dea lecții de bună guvernare, după dezastrul creat în România””, a menționat Ionel Arsene.

 

(G.A.)

Articolul anterior

Oficiali FIFA arestați pentru corupție

Articolul următor

PSD Neamț vrea securizarea postului Emiliei Arcan! Surse: ”Vrem și președinția CJ Neamț!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *