NewsAllert :

 • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Schimbare radicală: Gheorghe Ștefan s-a angajat și divorțează! Lumea îl cere și la FC Ceahlăul!

Schimbare radicală pentru Gheorghe Ștefan. Fostul primar al municipiului Piatra-Neamț a intentat, la Judecătoria Piatra-Neamț, o acțiune de divorț față de soția sa, Elena. Divorțul se va pronunța cu acordul părților dar, conform codului civil, cei doi trebuie să treacă prin camera de mediere. Odată cu pronunțarea divorțului se va face și partajul bunurilor comune, respectiv 3 terenuri, un apartament în București, casa din Piatra-Neamț și câteva tablouri în valoare de câteva mii de euro.

Pe de altă parte, surse demne de încredere susțin că Gheorghe Ștefan a primit mai multe oferte în cadrul unor firme dată fiind experiența îndelungată de inginer dar și cea acumulată în administrație. Astfel, Gheorghe Ștefan a acceptat să devină consultant în cadrul unei societăți din județul Neamț.

De asemenea, tot mai multe voci din cadrul clubului de fotbal FC Ceahlăul îi cer lui Gheorghe Ștefan să se implice, din nou. la clubul FC Ceahlăul Piatra Neamț, club aflat cu ambele picioare în groapă după ce a fost preluat de italianul Angelo Massone.

După ce a fost eliberat din arestul la domiciliu, Gheorghe Ștefan a fost văzut tot mai des plimbându-se prin orașul care, trebuie să recunoaștem, s-a schimbat radical în bine în cei 10 ani cât a fost primar.

Articolul anterior

Județul Neamț în sărbătoare! După Zilele municipiului Piatra-Neamț urmează MedievArtFest

Articolul următor

Massone este optimist: ”Vom crea un club puternic! Ne înscriem în liga a doua!” Tu ce crezi?

7 Commentarii

 • Imi pare rau pentru situatia in care a ajuns, dar, trebuie s-ai dam si meritele cuvenite pentru tot ce a realizat in orasul Piatra Neamt. Lasam timpul sa cearna, ce sa realizat pe timpul lui si ce vor realiza viitorii primari ai orasului nostru. Pe linie sportiva jos palaria in fata dumnealui, am realizat lucruri frumoase sub indrumarea dumnealui. RESPECT Domnule Gheorghe Stefan. Astea sint realitati spuse cu credinta in Dumnezeu.

 • Respect total,fata de alti primari din alte orase pe unde am fost,nici nu se compara sa nu mai zic de fotbal,jos palaria!

 • Stefan mi-a fost coleg de serviciu. Nu-i placea ce facea. A excelat doar dupa ce a intrat in …bani. Este un bun gospodar, a facut multe pentru voi, pietreni dar si greseli , ca orice om, pe care acum le regereta. Nu-i bine sa fii, acum, in pielea lui. Eu il inteleg, am trecut si eu prin experiente asemanatoare…aproape… si am venit cu picioarele pe pamant.
  Si el va face la fel. Stefane, lumea nu se termina aici. Mergi mai departe, DAR, cu capu’ sus…

 • mare. om mare caracter

 • Pupincurismul mare greu la romani!

  • Fiecare om cu părerea lui!

 • Sa va dea Dumnezeu sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *