ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz: Decizia ca PRO România să voteze alături de PSD a fost luată la centru! Nu am știut nimic!

Coordonatorul PRO România – filiala Neamț, Liviu Harbuz, a declarat pentru newsallert.ro că decizia ca cei 3 consilieri județeni să voteze alături de PSD a fost luată de la centru.

”Decizia a fost luată de secretarul general al PRO România, Liviu Neacșu. Eu nu am știut nimic. A vorbit direct cu consilierii iar mie consilierii nu mi-au spus nimic. Voi analiza situația și voi face mai multe precizări într-un comunicat de presă”, a declarat, la cald, Liviu Harbuz.

Reamintim că cei 3 consilieri județei ai PRO România – Mădălina Ciubotaru, Cătălin Chiței și Florin Vornicu au votat alături de PSD în ședința privind alegerea vicepreședinților CJ Neamț.

Și consilierii PMP au bătut palma cu PSD în ceea ce președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, a anunțat că este ”noua majoritate PSD-PPUSL-PMP-PRO România”.

Surpriza a venit de la Amedeo Laurențiu Dulamă, președinte PP-USL Neamț, care a părăsit sala de plen alături de celalălalt consilier județean al partidului.

Pe de altă parte, deși Cătălin Chiței a lăsat impresia că nu vrea să voteze alături de PSD (a jucat foarte bine o scenă teatrală că nu dorește să voteze deloc), totuși a intrat în cabina de vot și a respectat noua linie a partidului. Dacă ar fi vrut cu adevărat să nu voteze, nu vota! Sau dacă dorea să anuleze votul, îl introducea alb în urna de vot. Dar a intrat în cabină, pentru că așa era regia.

Cu toate acestea, din cele 18 voturi unul a fost declarat nul iar cei doi vicepreședinți propuși (Ion Asaftei și Dragoș Chitic) nu au fost aleși din lipsa majorității voturilor valabile (trebuiau 18 din 35).

Ședința de alegere a vicepreședinților CJ Neamț va fi reluată la o dată ulterioară, timp pentru ambele tabere să se replieze.

Articolul anterior

Șah la șah! Vicepreședinții CJ Neamț NU au fost aleși! Trădări de ambele părți!

Articolul următor

Explicațiile lui Liviu Harbuz despre votul consilierilor PRO România alături de PSD! ”Minciună și trădare!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.