ISSN 2457 - 3973

Liviu Harbuz demisionează din funcţia de director de cabinet al primarului municipiului Piatra-Neamţ

Liviu Harbuz demisionează din funcţia de director de cabinet al primarului municipiului Piatra-Neamţ.

Într-o declaraţie acordată Newsallert.ro, Liviu Harbuz a explicat că decizia sa ţine exclusiv de un proiect major (privat) în care va fi implicat, în perioada următoare.

Harbuz a ţinut să sublineze că rămâne alături de primarul Andrei Carabelea şi echipa din primărie.

În ceea ce priveşte noul său proiect, Liviu Harbuz a precizat doar că este vorba de un domeniu în care are expertiză de 40 ani.

Având în vedere profesia de medic veterinar, este aproape o certitudine că Liviu Harbuz a ales o provocare în acest domeniu.

Iată declaraţia oferită Newsallert.ro de Liviu Harbuz:

„În următoarea perioadă voi schimba locul de muncă, rămânând însă alături de domnul primar Andrei Carabelea și echipa din Primăria Piatra Neamț.

În era digitală, schimbarea locației nu mai este un impediment în calea unei comunicări eficiente, motiv pentru care îmi pun toate cunoștințele în slujba orașului atâta timp cât va fi nevoie.

Așa cum am mai spus, este vorba de un proiect nou, provocator pentru aptitudinile și competențele dezvoltate în peste 40 de ani de muncă, un proiect din sfera privată, care îmi lărgește aria de expertiză și care mă va ajuta să mă implic, pe viitor, și mai mult în dezvoltarea comunității noastre.

Sunt convins că domnul primar Andrei Carabelea are capacitatea de a conduce și gestiona primăria Piatra Neamț și că viziunea dânsului spre dezvoltarea orașului nostru va fi dusă la bun sfârșit, iar cetățenii vor vedea, simți și beneficia de pe urma acesteia.

Îi mulțumesc domnului primar Andrei Carabelea pentru înțelegere și pentru încrederea pe care mi-o acordă și cred cu tărie că doar împreună putem reclădi Piatra Neamț”.

Articolul anterior

George Lazăr: 185 milioane euro pentru crescătorii de animale, din partea Guvernului României condus de liberalul Nicolae Ciucă

Articolul următor

Două case din Piatra-Neamţ, distruse de un incendiu pornit de la un autoturism

Un comentariu

  • Ce sa făcut până acum în municipiul Piatra Neamț, cam dă de gândit și ne întrebăm, unde au fost specialiștii, sfătuitorii primarului, de au făcut greșeli care afectează pe locuitorii orașului. Chiar dacă au fost atenționați, nu au renunțat, nici nu au îmbunătățit respectivele proiecte. Domnul Harbuz părăsește barca in deriva, poate se salvează.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.