ISSN 2457 - 3973

Locuitorii din Agârcia, la capătul puterilor! Lucrările de 7 milioane de lei de la drum, lăsate în paragină! (foto-galerie)

Locuitorii satului Agârcia – comuna Alexandru cel Bun – au ajuns la capătul puterilor. De patru ani, oamenii spun că se roagă de primarul Ion Rotaru să repare drumul plin de găuri.

Iar când au crezut că a apărut un licăr de speranță și primarul s-a lăudat cu ”aprobarea unei sume uriașe” de peste 7 milioane lei, pentru drumul Vaduri – Agârcia, lucrarea începută a fost abandonată! Iar acum se circulă și mai rău decât se făcea înainte de frezare.

”De 4 ani ne rugăm de primarul Ion Rotaru să facă acest drum. După ce s-a lăudat cu aprobarea unei sume uriase pentru drumul Vaduri-Agârcia, acesta este rezultatul. Pentru a ajunge în oraș, acesta este traseul pe care îl parcurgem și de 4-5 ori pe zi. Ne rupem mașinile în aceste gropi. Este inadmisibil! Au început frezarea în urmă cu o lună și cred că au abandonat lucrarea. Iar pe bucățile de drum reparate este o bătaie de joc. Parcă au făcut intenționat numai valuri, de îți sar roțile mai rău ca înainte. Acest om, Ion Rotaru, este la al patrulea mandat și nu se vede mai nimic în comună. Să vă fie rușine!!! Dacă nu se vor lua măsuri urgente, acționăm primăria în judecată și cerem despăgubiri pentru fiecare leu dat în service din cauza acestui drum blestemat. O spun cu năduf pentru că nu mai știu ce să fac… de cine să mă rog să repare drumul de la Agârcia”, a declarat Cosmin Huma, locuitor al satului Agârcia din comuna Alexandru cel Bun.

Tot pe drumul Agârcia – Vaduri, în același mandat al primarului Ion Rotaru s-a inventat și o asfaltare ecologică a gropilor. Găurile din asfalt au fost umplute cu …știuleți de porumb!

Materialul cu l-am publicat aici

Mai jos vedeți poze făcute sâmbătă, 6 iunie 2020!

Articolul anterior

Liviu Harbuz: ”Nu am luat vreo decizie privind candidatura mea la Piatra-Neamț!”

Articolul următor

Ciprian Șerban (deputat PSD Neamț): ”Alocația copiilor este un drept, nu o favoare făcută de Orban!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular