ISSN 2457 - 3973

Luptă în 2 pentru administrarea parcărilor din Piatra-Neamț?!

 

Licitația pentru desemnarea operatorului economic care va administra parcările de reședință din municipiul Piatra-Neamț se anunță cel puțin interesantă. Programată pentru data de 23 iunie, licitația va aduce la start cel puțin 2 competitori. Este vorba de societatea Consiliului Local –  Parking S.A. și de societatea X-Data Soft, cea care administrează și parcările cu ora din oraș. Cel puțin în cazul ultimei societăți, reprezentanții acesteia au depus, cu câteva săptămâni în urmă, o solicitare oficială la Primăria Piatra-Neamț să fie informați asupra calendarului de licitare a parcărilor de reședință, pentru că intenționează să participe.

De cealaltă parte, directorul Parking S.A., Laurențiu Dulamă a confirmat pentru newsallert.ro că vrea să participe la licitație. ”Ne vom înscrie la licitație”, a spus Laurențiu Dulamă.

În momentul de față, în municipiul Piatra-Neamț sunt circa 15.000 de locuri de parcare de reședință. Tariful pentru închirierea unui loc de parcare este pentru persoanele fizice de 142 lei pe an iar pentru persoanele juridice, de 342 lei pe an, TVA inclus.

Tarifele sunt stabilite, indiferent de cine administrează locurile de parcare, prin ședință de Consiliu Local.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Scandal la Colegiul Național ”Ștefan cel Mare” din Târgu Neamț!

Articolul următor

Ședință PSD Neamț la ora 14.00! Situația de la CJ Neamț ar putea fi discutată ”informal”!

Un comentariu

  • Aceste parcari(de resedinta)trebuie sa fie gratuite;nu este in ordine ca acesti hingheri de masini”creatia”lui XXXXX,sa ia bani cu japca fara sa ofere nimic in schimb.Am putea vorbi mai pe larg pe aceasta tema si depre nemultumirile cetatenilor acestui oras,dar ma oresc deocamdata aici,cu toate ca am comentat cu diferite ocazii aceste aspecte de multe ori ,asigurandu-va ca va veni vremea cand vom face o dezbatere publica daca intr-adevar oamenii mai doresc sa dea bani acestor „abonati” la bani nemunciti!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *