ISSN 2457 - 3973

Ședință PSD Neamț la ora 14.00! Situația de la CJ Neamț ar putea fi discutată ”informal”!

 

Biroul Permanent Județean al PSD Neamț se reunește vineri, de la ora 14.00, pe ordinea de zi fiind doar un singur punct: validarea Biroului Permanent Municipal interimar al PSD Roman. Dan Manoliu, numit săptămâna trecută în locul lui Viorel Stan pe funcția de președinte interimar al PSD Roman își va prezenta, astăzi, echipa. La prima vedere pare o formalitate validarea echipei lui Dan Manoliu.

Subiectul ”fierbinte” care nu apare pe ordinea de zi, dar care ar putea fi discutat doar ”informal” de conducerea PSD Neamț este cel cu privire situația de la Consiliul Județean Neamț. Este vorba de adresa trimisă, ieri, de prefect către conducerea CJ Neamț, prin care se spune negru pe alb că în momentul de față Constantin Iacoban nu mai este președinte al Consiliului Județean și Emilia Arcan nu mai este vicepreședinte al instituției, și trebuie organizate alegeri, pe legea 115/2015, pentru cele două funcții.

Pentru a evita speculații de tipul ”conducerea PSD Neamț cere oficial demiterea lui Iacoban” sau ”PSD Neamț cere alegeri anticipate la Consiliul Județean”, membrii Biroului Permanent Județean al PSD Neamț ar putea discuta doar ”informal” această speță. Pe de altă parte, PSD Neamț și-a asumat întotdeauna susținerea UNPR pentru funcția de președinte al CJ Neamț. Până în 2016!

Rămâne de văzut dacă și cum va fi discutat acest subiect în ședința de astăzi. La finalul ședinței, vom solicita un punct de vedere oficial deputatului Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Luptă în 2 pentru administrarea parcărilor din Piatra-Neamț?!

Articolul următor

Demisionează Constantin Iacoban din funcția de președinte interimar al CJ Neamț?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular