ISSN 2457 - 3973

Marius Novac (PSD): Ce au în comun cei doi viceprimari de Piatra-Neamţ?!

Omul de afaceri Marius Novac – consilier local al PSD Piatra-Neamţ –  a realizat o analiză obiectivă, cu uşoare note sarcastice dar reale, asupra alegerii (ilegale) a celor doi viceprimari de Piatra-Neamţ.
Novac a găsit punctele comune pe care le au cei doi viceprimari, chiar dacă provin din partide diferite şi au fost aleşi în urma unor alianţe politice diferite.
“Fac o analiză în legătură cu numirea celor doi viceprimari, colegi din consiliul local, oameni absolut respectabili, abia intraţi in politică, la fel ca şi mine, realizaţi pe toate planurile, profesional, social, financiar, a căror numire este contestabilă! O să vedeţi ce au în comun! Domnul Alin Lehăduş, tânăr de succes în afaceri, cu o imagine impecabilă, ce riscă să fie pătată de această numire în funcţia de viceprimar, într-o conjunctură care frizează ilegalitatea, evident împins “la înaintare” de prieteni fără cuvinte. Aşteptăm de la el că va rămâne http://cumainilecurate.eu/ ! Domnul Irimia Marius, la fel de nou intrat în politică, incisiv, caustic, revoluţionar, tot respectul, care combate pe cei ce îşi doresc sinecuri într-o “Românie fără hoţie”, pasionat să descopere comori, până a descoperit o comoară de 16.640 lei lunar în mijlocul oraşului, la Primăria noastră! Măi băieți ! Eu aşa gândesc … sunteţi maturi, inteligenţi, integri deocamdată, aveţi discernământ … !?! Aşa cum vă cunosc eu, postura aceasta de pioni sacrificaţi, nu vă reprezintă! Voi doi ar trebui să decideți … nu instanțele … e imaginea voastra în joc”, a spus Marius Novac.
Despre ce s-a întâmplat cu alegerea viceprimarilor de Piatra-Neamţ şi procesele din contencios care îi vor viza am scris materiale aici, aici şi aici. 

Articolul anterior

S-a schimbat scenariul de funcţionare a unor şcoli din Neamţ începând cu 1 martie. Iată lista tuturor unităţilor.

Articolul următor

Incidenţa COVID-19 pe fiecare localitate din Neamţ: verde, galben şi roşu! (sâmbătă – 27 februarie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *