NewsAllert :

Măsurile Planului Național de Investiții și Relansare Economică al Guvernului PNL, în valoare de 100 miliarde euro

Drama unei tinere din Neamț: tâlhărită și la un pas să fie violată! A fost salvată în ultima clipă!

Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”De astăzi piaţa gazelor naturale este liberalizată. Românii ar trebui să plătească facturi cu 10-15% mai mici”

Organizația PSD Roznov, propusă spre dizolvare! Se pregătește Ciprian Șerban pentru Primărie sau voturile PSD merg la actualul primar?!

Bacalaureat în Neamț: rezultate mai slabe în 2020 față de anul trecut! O singură medie de 10,00 și promovabilitate de 64,89%!

Sondaj IMAS în iunie 2020: PSD scade simțitor, PNL și USR – creștere ușoară, PRO România stagnează, PMP la limită!

A apărut ”CoolT NEAMȚ” – revista culturală a Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”

Pagubele produse de ploile torențiale de luni, din județul Neamț

COD ROȘU pentru mai multe localități din Neamț! A fost emis mesaj RO-ALERT!

Trei femei din Neamț, dispărute de acasă, sunt căutate de polițiști (foto și detalii)

Reținut de polițiști după ce a furat o mașină și a condus-o beat și fără permis

Bătaie colectivă la Bodești, pentru o bucată de pământ, sfârșită la spital și în arest

Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț: ”Bani de la Guvern pentru localitățile din Neamț afectate de inundații!”

Un individ care și-a bătut mama a ajuns în Arestul Poliției Neamț

Trei hoți din Piatra-Neamț au fost reținuți de polițiști

ISSN 2457 - 3973

Noi controale la IPJ Neamț ca ”mulțumire” că au fost stârpite clanurile mafiote din județ

Politrucii din Ministerul Afacerilor Interne vor trimite din nou echipe de control din minister și din Poliția Română pentru a verifica activitatea din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Pentru inspectorul șef al IPJ Neamț, comisarul-șef Paul Tablan, acest aspect nu mai este o noutate. De un an și jumătate, nu există lună în care la instituția pe care o conduce să nu vină o echipă de control cu ”dedicație”. S-a încercat pe toate căile posibile să i se găsească nod în papură pentru a fi demis. Asta ca „mulțumire” că alături de colegii săi a stârpit clanurile mafiote din județ! Pentru că, adevărul este că în județul Neamț nu se mai poate vorbi de câțiva ani de rețele criminale organizate iar meritul este și al polițiștilor (nu doar al lor, dar și al lor). Îl putem menționa aici și pe șeful Serviciului de Investigații Criminale, comisarul șef Benone Beșu, care și el a avut un rol determinant în lupta contra clanurilor mafiote. De asemenea, fostul adjunct al IPJ Neamț, comisarul șef Lică Catană a pus și el umărul în gestionarea situației, doar că între timp a fost ”trântit” la concursul la care a participat pentru a deține funcția de adjunct al inspectorului șef al IPJ Neamț. Iar lista ofițerilor și subofițerilor cu merite poate continua.

Evident că toate aceste controale, comandate și dirijate în trecut pe filieră politică, aveau ca punct final demiterea lui Tablan și plantarea în fruntea IPJ Neamț a unui șef obedient care să dea zilnic raportul mai-marilor zilei. Poate chiar date din anchetă sau anchete dirijate împotriva adversarilor politici și economici.

Pentru că Paul Tablan a refuzat acest lucru, s-au făcut presiuni pe toate căile, fără succes. Unii chiar au intoxicat presa că Paul Tablan ar urma să se pensioneze în această vară iar în spatele său se făceau deja ”cărțile”. Ghinion, mai are până la pensie!

Așadar, echipa de control care va fi trimisă acum de premierul Viorica Dăncilă și interimarul de la Interne, Mihai Fifor, ar face mai bine să ia rezultatele controalelor precedente. Așa nu ar mai cheltui degeaba timp și bani cu deplasarea la Piatra-Neamț. Asta cu atât mai mult cu cât echipele de control au fost trimise în trecut de fostul ministru Carmen Dan, unul dintre oamenii zeloși ai echipei Liviu Dragnea!

Așteptăm cu interes și ziua în care cei din Guvern sau liderii politic vor vorbi despre investițiile făcute în sistem: arme performante, veste anti-glonț și anti-înjunghiere pentru toți polițiștii, mașini cu asigurare CASCO, asigurări de viață pentru polițiști, bani pentru birotică, etc. Adică fapte, nu vorbe!

Articolul anterior

Ionel Arsene, ironizat de Viorica Dăncilă în ședința PSD (presă centrală)

Articolul următor

Cozmanciuc cere introducerea autostrăzii Iași-Neamț-Tg Mureș pe lista obiectivelor strategice ale țării

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *