NewsAllert :

Incendiu urmat de explozie la un agent economic din Săvineşti

Comunicat de presă – George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Domnilor Harpa şi Arsene, tovarăşi PSDişti, să vă fie rușine pentru că nu vreți un nou pod la Luțca!”

Complexul de la Dragomirești, predat pentru a fi pregătit de deschidere (foto-galerie)

Oana Bulai acuză „frăţia” PNL-USR Roman şi „primarii bordurică”: „Au votat buget pentru panseluţe şi montat borduri!”

Primăria Piatra-Neamţ va promova oraşul ca destinaţie turistică într-un mod oficial şi profesionist

Trei nemţeni, reţinuţi de poliţişti după au furat banii dintr-un aparat de „păcănele” din Bacău

Începe nebunia în trafic! Pregătiri pentru demolarea podului din zona Spitalului Judeţean Piatra-Neamţ (foto-galerie)

Deputatul Ciprian Şerban (PSD Neamţ) a fost reales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

10 persoane au decedat, anul trecut, în incendii produse în Neamţ

Şofer prins la Roznov cu microbuzul burduşit de călători! Maşina indisponibilizată şi amendă de 2.000 euro!

Accident cu victimă pe DN 15D, la Girov

Bărbat din Piatra-Neamţ implicat într-un jaf de jumătate de milion de euro în Cehia, prins de poliţişti

Un tânăr din Pipirig plecat la muncă în Italia este dat dispărut de familie

Femeile din judeţul Neamţ, mai multe şi mai educate decât bărbaţii (rezultate oficiale recensământ)

Semnal de alarmă al deputatului Mara Calista în privinţa cazurilor de bullying din şcoli

  • 4 februarie 2023

ISSN 2457 - 3973

Organizațiile PRM din zona Roman au trecut la UNPR

 

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Neamț este, de sâmbătă, 24 octombrie mai mare cu peste o sută de membri, în urma aderării la această formațiune politică a membrilor Partidului România Mare (PRM) din municipiul Roman și mai multe comune din zonă. Acum organizația județeană numără circa 13.500 de membri – vechii uneperiști, la care s-au adăugat membrii PPDD și, mai nou, membri PRM, după cum a declarat copreședintele UNPR Neamț Constantin Iacoban.

„Colegii de la PRM au fost de acord să vină la UNPR pentru că în statutul celor două formațiuni politice există prevederi comune și sunt partide compatibile. Nu e de neglijat nici dorința celor de la PRM de a fi alături de un partid în continuă creștere, un partid puternic, bine poziționat în județul Neamț. Am primit în rândul nostru cincisprezece organizații întregi, dar și oameni din localități în care organizațiile s-au destrămat între timp și în care vom reface structurile organizatorice. După data de 24 octombrie 2015, UNPR are în plus cinci consilieri locali și vom continua să primim și alți aleși locali, împreună cu organizații din alte zone ale județului, în perioada următoare. Dorința UNPR este de a se extinde și de a cuprinde oameni de calitate“, a declarat copreședintele UNPR Neamț Constantin Iacoban.UNPR2

Lărgirea UNPR cu peremiștii din Roman și împrejurimi a fost parafată la Roman, în prezența copreședintelui Constantin Iacoban. Noii veniți în uniunea progresistă au fost reprezentați de președintele coordonator pe zona Roman – Petrea Stanciu, fostul președinte romașcan Daniel Enache și fosta președintă a femeilor PRM Roman, Lenuța Grumăzescu.

După încheierea tuturor protocoalelor de primire și a altor organizații PRM din județ în UNPR, vor avea loc alegeri pentru stabilirea Biroului Permanent Județean, în care vor fi cooptați membri care provin de la cele trei formațiuni politice reunite.

Totodată, la Roman au avut loc discuții despre obiectivele politice ale UNPR, despre pregătirea alegerilor locale, despre criteriile de eligibilitate pentru stabilirea candidaturilor politice și multe alte probleme organizatorice.

 

Biroul Comunicare UNPR Neamț

Articolul anterior

Zece ani de Rotary Club Piatra-Neamț 2005

Articolul următor

Ciupercile și plantele halucinogene

Un comentariu

  • daca presedintele filialei neamt unpr si presedinte al cj are timp de asemenea fapte situatia este jalnica.pana acum acel grup asa zis prm s-a perindat pe la toate formatiunile.statutar aceasta organizatie prm nu mai activeaza de doi ani.are un pensionar baza de date de la prm si o flutura peste tot.ba au fost la alde, apoi la pru iar mai tarziu s-a constituit intr-o formula de partid nou.cu asemenea recrutari este exclus ca unpr neamt sa obtina peste 10% la viitoarele alegeri.se cunoaste ca unpr neamt sta prost la capitolul organizatoric.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *