ISSN 2457 - 3973

Organizațiile PRM din zona Roman au trecut la UNPR

 

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) Neamț este, de sâmbătă, 24 octombrie mai mare cu peste o sută de membri, în urma aderării la această formațiune politică a membrilor Partidului România Mare (PRM) din municipiul Roman și mai multe comune din zonă. Acum organizația județeană numără circa 13.500 de membri – vechii uneperiști, la care s-au adăugat membrii PPDD și, mai nou, membri PRM, după cum a declarat copreședintele UNPR Neamț Constantin Iacoban.

„Colegii de la PRM au fost de acord să vină la UNPR pentru că în statutul celor două formațiuni politice există prevederi comune și sunt partide compatibile. Nu e de neglijat nici dorința celor de la PRM de a fi alături de un partid în continuă creștere, un partid puternic, bine poziționat în județul Neamț. Am primit în rândul nostru cincisprezece organizații întregi, dar și oameni din localități în care organizațiile s-au destrămat între timp și în care vom reface structurile organizatorice. După data de 24 octombrie 2015, UNPR are în plus cinci consilieri locali și vom continua să primim și alți aleși locali, împreună cu organizații din alte zone ale județului, în perioada următoare. Dorința UNPR este de a se extinde și de a cuprinde oameni de calitate“, a declarat copreședintele UNPR Neamț Constantin Iacoban.UNPR2

Lărgirea UNPR cu peremiștii din Roman și împrejurimi a fost parafată la Roman, în prezența copreședintelui Constantin Iacoban. Noii veniți în uniunea progresistă au fost reprezentați de președintele coordonator pe zona Roman – Petrea Stanciu, fostul președinte romașcan Daniel Enache și fosta președintă a femeilor PRM Roman, Lenuța Grumăzescu.

După încheierea tuturor protocoalelor de primire și a altor organizații PRM din județ în UNPR, vor avea loc alegeri pentru stabilirea Biroului Permanent Județean, în care vor fi cooptați membri care provin de la cele trei formațiuni politice reunite.

Totodată, la Roman au avut loc discuții despre obiectivele politice ale UNPR, despre pregătirea alegerilor locale, despre criteriile de eligibilitate pentru stabilirea candidaturilor politice și multe alte probleme organizatorice.

 

Biroul Comunicare UNPR Neamț

Articolul anterior

Zece ani de Rotary Club Piatra-Neamț 2005

Articolul următor

Ciupercile și plantele halucinogene

Un comentariu

  • daca presedintele filialei neamt unpr si presedinte al cj are timp de asemenea fapte situatia este jalnica.pana acum acel grup asa zis prm s-a perindat pe la toate formatiunile.statutar aceasta organizatie prm nu mai activeaza de doi ani.are un pensionar baza de date de la prm si o flutura peste tot.ba au fost la alde, apoi la pru iar mai tarziu s-a constituit intr-o formula de partid nou.cu asemenea recrutari este exclus ca unpr neamt sa obtina peste 10% la viitoarele alegeri.se cunoaste ca unpr neamt sta prost la capitolul organizatoric.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular