ISSN 2457 - 3973

Prefectura Neamţ şi-a publicat raportul pe site

În prima zi lucrătoare a anului 2016 prefectul județului a dispus publicarea, pe site-ul instituției ( www.prefecturaneamt.ro ), a RAPORTULUI DE EVALUARE A REZULTATELOR ACTIVITĂŢILOR DESFĂŞURATE DE INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢUL NEAMŢ ÎN ANUL 2015.

Întocmit în conformitate cu prevederile art. 5 alin. (3) și (4) lit. a) din Legea 544/2001 privind accesul la informațiile de interes public, raportul este structurat pe modelul prevăzut în Anexa 6 la Normele metodologice de aplicare a legii amintite, pe obiective stabilite, acțiuni realizate, rezultate și resurse folosite.

”Ca în fiecare an, elaborăm și facem public acest document, pe site-ul instituției, cu scopul de a informa, pe toți cei interesați, cu privire la activitatea desfășurată. Este un gest de respect față de cetățeni și o dovadă a faptului că aplicăm, consecvent, principiul transparenței în activitatea administrativă.

Conform Dispoziției nr. 355/21.12.2015, cu privire la planificarea, organizarea și desfășurarea activității de evaluare anuală a structurilor Ministerului Afacerilor Interne, vom convoca o reuniune, în prima parte a acestei luni, la care vom invita atât colaboratorii și partenerii noștri sociali, cât și reprezentanții mass-media, pentru a prezenta detaliat o analiză obiectivă a activității instituției prefectului, aceasta constituindu-se și ca un instrument pentru îmbunătățirea activității viitoare” a spus Ioan Vlad ANGHELUȚĂ, prefectul județului.

Articolul anterior

Zăporul pune stăpânire pe râul Bistriţa! Gheaţă pe 26 kilometri!

Articolul următor

Incendiu la casa de copii din Dobreni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular