ISSN 2457 - 3973

Primarul Carabelea confirmă: „Viceprimarii Lehăduş şi Irimia sunt pe punctul de a-şi relua atribuţiile!”

Primarul Andrei Carabelea a confirmat, joi, informaţia publicată de newsallert.ro, potrivit căreia instanţa de judecată a respins acţiunea formulată de Prefectura Neamţ, împotriva modului de alegere a viceprimarilor Alin Lehăduş şi Marius Irimia.
Deşi au fost două întâmpinări separate, ele au fost reunite în acelaşi dosar.
„Alin Lehăduș și Irimia Marius Ioan sunt pe punctul de a-și relua atribuțiile de viceprimari, în urma deciziei instanței care a constatat că alegerea acestora s-a făcut cu respectarea prevederilor legale. După șapte luni, în care demersurile politicianiste ale opoziției au blocat buna funcționare a primăriei, ne aflăm, în sfârșit, în situația în care activitatea poate fi desfășurată conform angajamentelor asumate. Chiar dacă decizia nu este una definitivă, consider că este un prim pas spre normalitate și spre armonizarea activității administrative în folosul pietrenilor și a întregii comunități. În ceea ce mă privește, rămân consecvent principiului că la primărie facem administratie și nu politică, iar prioritatea mea rămâne dezvoltarea comunității”, a declarat primarul Andrei Carabelea.
Urmează ca Prefectura Neamţ să formuleze un recurs la această decizie a instanţei şi o nouă serie de termene de judecată la Curtea de Apel Bacău, unde va fi dat verdictul final.
Despre cauzele care au condus la această situaţie am scris aici şi aici

Articolul anterior

Deputatul Mugur Cozmanciuc: Prin PNRR, bani pentru infrastructura din regiunea Moldovei

Articolul următor

Răzvan Cuc (senator PSD Neamţ): PNRR – o iluzie în mâna șmecherilor care vor să „palmeze” banii pentru redresarea României!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.