ISSN 2457 - 3973

Primarul Chitic: “Zona Metropolitană încă nu a fost înființată! Unii primari au tratat politic subiectul!”

Zona Metropolitană Piatra Neamț nu a mai fost înființată din cauza unor primari care au bătut în retragere.

Motivul ar fi unul de natură politică, potrivit primarului Dragoș Chitic, pentru ca primarii PSD nu ar fi vrut să fie asociați într-un proiect liberal.

“Nu toti primarii care au aderat in prima etapă au rezolvat ce era de rezolvat pentru a putea depune la Judecătorie solicitarea de înființare.Unii au tratat-o politic”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Așadar, Zona Metropolitană nu a fost înființată și de aceea declarațiile pentru deplasări trebuie folosite pentru orice ieșire din localitate.

“Actele pentru Zona Metropolitană nu s-au depus încă la Judecătorie din simplul motiv că doua dintre primăriile de comună membre fondatoare, desi s-a insistat de mai multe ori, încă nu au depus aportul financiar necesar la înființare: 100 de lei. Al doilea aspect este că oricum pe două relații: spre Bacau si spre Roman, erau doua goluri, Dumbrava Roșie si Girov care nu au aderat. Deci pe aceste direcții, cele mai circulate oricum, trebuiau declarații. Nedepunerea aportui financiar de 100 lei îl pot interpreta doar politic. Probabil au fost opriți. Practic, și dacă ar fi fost înființată, doar Gârcina si Alexandrul cel Bun s-ar fi încadrat in prevederea de circulație fără declarație”, a mai explicat primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Deplasarea în Zona Metropolitană Piatra-Neamț, fără declarație de justificare!? Iată care este limita de 30 kilometri!

Articolul următor

Am avut dreptate! Circulația în Zona Metropolitană Piatra-Neamț pe 30 kilometri, FĂRĂ DECLARAȚIE DE JUSTIFICARE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *