ISSN 2457 - 3973

Primarul Daniel Harpa, alături de președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc

17 mai 2020

O întâlnire (deloc) surprinzătoare pentru cunoscători a avut loc la Târgu Neamț, acolo unde primarul Daniel Harpa a avut o întâlnire cu președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc și prefectul George Lazăr.

Conținutul discuțiilor rămâne deocamdată un mister dar președintele PNL Neamț a dezvăluit faptul că ”a fost invitat” de primarul orașului Târgu Neamț.

Îmtr-o postare pe pagina lui de facebook, Mugur Cozmanciuc a avut cuvinte de apreciere față de primarul Daniel Harpa.

”Azi am avut plăcerea să fiu invitat de domnul Primar Harpa la o întâlnire de lucru în frumoasa comunitate Târgu Neamț. Apreciez echilibrul de care dă dovadă si sunt convins că va da dovada înțelepciune și pe viitor pentru ca cele mai bune decizii sa fie promovate la nivel de comunitate. Spre deosebire de un alt om care plânge pe la colturi, domnul Harpa a dat dovadă de echilibru si o dorință de a afișa NORMALITATEA in judet”, a declarat președintele PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc.

Este evident că antiteza din partea a doua a declarației liderului PNL Neamț, dintre Daniel Harpa și ”omul care plânge pe la colțuri” se referă în fapt la președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

Pe de altă parte, prefectul George Lazăr a nunțat întâlnirea de la Târgu Neamț și a precizat de o deplasare comună în piața orășenească. Ceea ce poate fi interpretat și altfel, nu neapărat în sens de întâlnire a unor oameni de administrație.

”Împreună ne-am deplasat în zona Pieței Centrale din oraș, pentru a discuta cu cetățenii și pentru a vedea cum decurg lucrurile, odată cu ieșirea din starea de urgență și cu relaxarea măsurilor în contextul Covid-19. Am avut discuții despre problemele curente ale urbei, despre proiecte și investiții cât și despre zona administrativă. Consider că astfel de întâlniri sunt oportune și de bun augur, mai ales când discuțiile se poartă doar constructiv și în interesul comunității. Indiferent de zona administrativă sau chiar politica care diferențiază opțiunile unora sau altora, cred că echilibrul și gândurile pozitive trebuie să primeze. Doar într-o mentalitate pro activă și cu gânduri curate putem dezvolta lucrurile și in județul Neamț. Vremea urii, a războiului, a dezbinării, a vorbelor urâte și a intrigii nu mă reprezintă și trebuie să fie un capitol închis pentru toți factorii de decizie. Este timpul oamenilor care vor să lucreze în echipă, care văd lucrurile pozitiv, care lasă vanitățile și orgoliile deoparte și construiesc pentru Neamț și pentru nemțeni”, a spus prefectul George Lazăr.

Suntem convinți că pe tema acestei întâlniri (publice) se va mai discuta în viitorul apropiat.

Articolul anterior

Am avut dreptate! Circulația în Zona Metropolitană Piatra-Neamț pe 30 kilometri, FĂRĂ DECLARAȚIE DE JUSTIFICARE!

Articolul următor

Mihai Stoica (prim-vicepreședinte PNL Neamț): ”Deranjează că Marius Ghineț nu e legat de afacerile unora din spital!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *