ISSN 2457 - 3973

Primarul Dragoș Chitic a avut consultări cu cadrele didactice și cele medicale pe tema bugetului pe 2017

La fel ca în anul 2016, și începutul acestui an este rezervat consultărilor publice ale municipalității cu diverse categoriile socio-profesionale din Piatra-Neamț, în vederea realizării proiectului de buget pentru anul 2017.
Marți a avut loc întalnirea cu directorii instituțiilor de învățământ, reprezentanții centrelor medicale de permanență si ai cabinetelor medicale școlare.
„Consultarea categoriilor socio-profesionale la începutul fiecărui an este foarte importantă pentru că ne ajută să identificăm nevoile comunității și pentru a fi eficienți în activitatea administrativă. Bugetul anului 2017 va fi construit ținând cont de propunerile făcute și de problemele ridicate în cadrul acestor întâlniri. Îmi doresc ca banii să fie cheltuiți acolo unde este mai multă nevoie și să oferim servicii publice de calitate cetățenilor acestui municipiu”, a declarat primarul municipiului Piatra Neamț, Dragoș Chitic.
În zilele următoare, conducerea primăriei se va întâlni cu reprezentanții societății civile, ai cluburilor sportive și cu reprezentanții mediului de afaceri din Piatra-Neamț.intalnire-buget1intalnire-buget3

Read Previous

Înapoi la şcoală! S-a luat decizia privind orele de curs de miercuri din şcolile din Neamț!

Read Next

Tânguielile elevilor din Neamț că mâine începe școala! ”Autobuzurile pot întârzia…”, ”Noi nu suntem pinguini…”, ”Ce, scutiri nu sunt?”, ”Bine că cei din București pot merge la săniuș…”

One Comment

  • sa dati bani multi(fara numar)la centrele medicale permanente.oare dl.primar are habar de activitatea din aceste centre sau isi mai satisface un lider politic.daca nu primeste comision inseamna ca face jocul unor fosti pdl-isti.este cazul ca primarul sa nu ne mai ia de prosti si sa pozeze ca ii pasa de sanatatea oamenilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *