ISSN 2457 - 3973

Reacția lui Ionel Arsene după ce i-a căzut Guvernul! Atacuri la Iohannis, Ponta și Băsescu!

Președintele PSD Neamț, Ionel Arsene, a reacționat și el pe facebook după ce Guvernul pe care l-a susținut a fost demis prin moțiune de cenzură.

Arsene i-a criticat, chiar certat, pe rând pe Klaus Iohannis, Victor Ponta și a făcut o aluzie și la Traian Băsescu.

La un moment dat, Ionel Arsene a încercat să dea impresia unității în PSD, deși partidul începe să fie ușor atras către PRO România.

Iată și postarea integrală a președintelui PSD Neamț:

”Am avut încredere până-n ultimul moment că vom reuși evitarea aruncării României într-o criză politică din cauza unui președinte mofturos, într-o degringoladă periculoasă pentru noi toți. M-am autoiluzionat! Interesele obscure și meschine, cele care își doresc ca drujbele să huruie mai tare in pădurile României, asfaltul să reintre in pământ iar o halcă din Portul Constanța să se piardă în mare, au fost mai puternice, iar votul minciunii și al manipulării a învins azi.

Dar, eu îmi cunosc partidul și știu ce forță are, îi cunosc oamenii și știu că nu va fi unul care să nu lupte până la capăt pentru România! Noi, PSD, ințelegem responsabilitatea pe care o avem față de comunitățile noastre și nu vom permite nimănui să joace ruleta rusească cu ele, nu vom accepta niciodată sa pătrundă legea strâmbă și nici comportamentul deviant in societatea românească. Noi avem promisiuni făcute de care trebuie să ne ținem și planuri de viitor care trebuie înfăptuite pentru România!

P.S. Îl priveam astăzi pe întâiul plagiator al țării, Victor-Viorel, atacându-mă de la tribuna Parlamentului. Ce Dumnezeu poți să faci cu astfel de oameni? Nu poți decât să constați și să te crucești de câți nevrotici pedalează în jurul tău. Dar, din nefericire, așa cum spunea Napoleon, în politica, absurditatea nu este un handicap. Adrian Nastase avea dreptate: băiatul ăsta nu va reuși niciodată să treacă de lipsa de caracter! Nu degeaba singurul care se mai înhăitează cu el e Petrov”.

Pentru cei care doresc să vadă ce a generat reacția împotriva lui Victor Ponta, pot citi aici

Articolul anterior

Cine sunt nemțenii din Guvern care își fac bagajele!? Și la Prefectură urmează ”curățenie”!

Articolul următor

Scriitorul Adrian Alui Gheorghe: ”În această guvernare, au ajuns interlopi să conducă județe, idioți să conducă ministere!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.