ISSN 2457 - 3973

Ți-a făcut cu ochiul un Macbook air 13? Iată ce trebuie să știi înainte să achiziționezi un astfel de device.

În momentul în care vrei să schimbi laptopul din varii motive, fie că este uzat, fie că ai nevoie de unul mai performant, persoanele care au deținut până acum Windows de obicei vor să opteze pentru Apple. Dacă și tu te afli în această categorie, atunci cel mai probabil deja știi ce fel de Macbook vrei să-ți iei. Majoritatea persoanelor optează pentru un Macbook air 13, pentru că este una dintre cele mai noi produse de la Apple și din alte motive pe care le vei afla din articolul următor.  

Ce trebuie să știi despre Macbook air 13?

  • Bateria este rezistentă

Dacă iPhone-ul este renumit pentru durabilitatea redusă a bateriei, Macbook air 13 are o baterie la fel de modernizată ca și laptopul în sine. O baterie normală de laptop rezistă aproximativ două ore, dar noile modele pot ajunge chiar și la șase ore. 

Apple în schimb a vrut să se autodepășească și și-a ridicat standardele la un alt nivel. Macbook-urile rezistă zece ore, sau poate chiar mai mult fără să fie încărcate pe parcurs. Un Macbook air 13 rezistă și până la 12 ore cu baterie autonomă. Acest aspect este avantajos dacă dorești să pornești la drum lung cu laptopul.  

  • Calitate mai presus de cantitate

Calitatea laptopurilor vechi nu se poate compara cu laptopurile noi. Macbook-ul în sine este format dintr-un singur material de aluminiu, ceea ce îl face direct superior, mai ales că nu vei auzi niciodată zgomote îngrijorătoare sau scârțâituri atunci când închizi și deschizi laptopul. În acest fel, balanța în raport calitate-preț se înclină spre Apple. 

Dar trebuie să știi că materialul nu apără laptopul de zgârieturi sau eventuale crăpături. Dat fiind faptul că laptopul este cel mai transportat device, pe lângă telefon, trebuie să știi cum să-l protejezi ca să nu se degradeze din punct de vedere estetic. Cum poti face asta?

 

  • Folosește carcase rigide care sunt create din policarbonat, pentru că îți va proteja 100% laptopul de zgârieturi și lovituri;
  • Folosește huse pentru macbook air 13, pentru că în așa fel îți vei putea proteja laptopul în timpul unei deplasări. Cele de la Lerato.ro oferă o protecție garantată la un preț excelent, așa că aruncă un ochi peste pagina lor oficială;
  • Adaugă ecranului un protector de display, pentru că ecranul este cel care este predispus mult mai ușor la zgârieturi și la lovituri. Iar un laptop cu un ecran lovit nu este utilizabil. 

  • Tehnologie avansată

 

Macbook air 13 vine deja cu toate aplicațiile instalate, așa că poate fi folosit deja de când deschizi pentru prima oară laptopul. Trebuie să-ți introduci datele de utilizator și poți să te bucuri de noul tău device. Nici măcar update-uri nu trebuie să faci sau să instalezi anumite aplicații, toate vor veni deja preinstalate. 

Acestea sunt doar o parte din multele motive pentru care merită să-ți cumperi un Macbook air 13. Dacă ți-a făcut cu ochiul, atunci nu ezita să te documentezi în continuare despre acest laptop și să îți planifici bugetul pentru el. 

 

Sursa foto: Pexels.com

Articolul anterior

Piatra-Neamţ se apropie periculos de Scenariul ROŞU! Vor fi impuse restricţii mai dure!

Articolul următor

FOTO-GALERIE Sume importante de bani şi certificate false de vaccinare găsite la percheziţiile din Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.