ISSN 2457 - 3973

Uite ce spune ISU Neamț după 2 zile de la incendiul de la fabrica de lemne ”Akira” din Roznov

La 2 zile după producerea incendiului de la fabrica de prelucrare a lemnului din Roznov (fosta fabrică Butoiul), reprezentanții ISU Neamț au ieșit cu un palid comunicat de presă în care nu povestesc decât ce a văzut toată lumea. Despre cauza incendiului se pomenește abia la final ca fiind ”în curs de stabilire”.

Cât privește pagubele, muncitorii societății susțin că toate bunurile ar fi asigurate și că, de acum, patronii așteaptă hârtiile oficiale pentru a putea încasa prima de asigurare.

Iată și comunicatul ISU Neamț:

”Vineri, 15.01.2016, la ora 20:09, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o hală de prelucrare a lemnului din oraşul Roznov. La locul indicat s-au deplasat doi ofiţeri şi 18 subofiţeri cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o motopompă transportabilă şi o ambulanţă SMURD, precum şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului, constatând că incendiul cuprindea în întregime hala, cu suprafaţa de 2176 mp., acoperişul fiind în mare parte prăbuşit. Exista riscul extinderii flăcărilor la construcţia lipită de hală, unde funcţionează centrala termică şi atelierul mecanic, şi la stivele de cherestea amplasate la mai puţin de 7 metri distanţă. Pompierii au protejat centrala termică şi cheresteaua, apoi au desfăşurat acţiuni pentru stingerea incendiului. Alimentarea cu apă a autospecialelor de intervenţie s-a realizat de la hidranţii comunităţii şi de la rezervorul de apă al obiectivului. Două echipaje de pompieri au desfăşurat operaţiuni pentru stingerea incendiului până la ora 08:30, când au fost înlocuiţi cu zece pompieri din tura care a intrat în serviciu. Militarii au continuat acţiunea de verificare şi stingere a focarelor, până în jurul orei 12:30. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire”. incendiu roznov2

Articolul anterior

Arsene: PSD are datoria de a obține rezultate cât mai bune la alegerile din acest an

Articolul următor

Cunoști ”alfabetul” aditivilor alimentari? Citește lista completă cu cele 16 categorii!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular