ISSN 2457 - 3973

Un nemțean care a dat spargeri în Germania, prins la Roman

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat ieri, un tânăr din Roman, urmărit de autoritățile judiciare din Germania.

La data de 5 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe raza municipiului Roman, un tânăr, de 29 de ani, care era urmărit internațional.  Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare de către autoritățile judiciare din Germania.

Ancheta autorităților germane a stabilit faptul că, la data de 25 iulie a.c., tânărul din Roman împreună cu alte două persoane ar fi pătruns într-un centru comercial din Germania, de unde ar fi sustras 20 de telefoane mobile. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională este estimat la 10.000 de euro.

Tânărul a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Bacău.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Articolul anterior

Festivalul de Teatru Piatra-Neamț are loc, în ciuda declarațiilor președintelui CJ Neamț

Articolul următor

Replica lui Bogdan Buhușanu (PNL) la postarea ”consilierului județean” Ionel Arsene (PSD)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *