• 30 septembrie 2020

ISSN 2457 - 3973

Un nou accident în intersecția morții de la Girov

Un nou accident s-a produs, marți, în intersecția morții de la Girov, dintre drumul național Piatra-Neamț – Roman și drumul județean Roznov – Dobreni.

Și de aceată dată a fost vorba de neacordarea de prioritate, din cauza neatenției.

”Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 35 de ani, din Iași, conducea un autoturism pe DJ 156 A, pe direcția Roznov – Girov, ajuns la intersecția cu DN 15 D, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Iași, intrând în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani, a fost proiectat într-o autoutilitară care era oprită la indicatorul Cedează trecerea, dinspre Dobreni și care era condusă de un tânăr de 24 de ani, din Bacău. În urma evenimentului rutier, tânărul de 23 de ani a fost rănit, refuzând să fie transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, agentul Dimitrie Mocanu.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Intersecția în care s-a produs accidentul este recunoscută pentru zecile de evenimente rutiere produse din cauza neacordării de prioritate. În urma accidentelor au murit mai mulți oameni.

Articolul anterior

Ministrul Muncii, cartonaș galben pentru directorii de la Casa de Pensii Neamț și ITM Neamț! Control inopinat la cele 2 instituții!

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc (PNL): ”Implementăm proiecte europene pentru dezvoltarea pieței muncii. Locuri de muncă bine plătite”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *