ISSN 2457 - 3973

Un polițist în vârstă de 46 ani, din Neamț, a fost găsit mort în apartamentul său

Un polițist în vârstă de 46 ani a fost găsit decedat, în apartamentul său din municipiul Roman, chiar de colegii acestuia.
Pentru că Remus Vasile nu a mai răspuns la telefon dar nici la soneria ușii, polițiștii romanșcani au solicitat intervenția pompierilor pentru a intra în apartament.
Cele mai sumbre gânduri s-au adeverit. Colegul lor era decedat.
”Prin apel la 112, în jurul orei 08:55, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament din municipiul Roman. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare și un echipaj cu ambulanță. Cu ajutorul scării culisabile pompierii au pătruns pe un geam în interiorul apartamentului situat la al doilea etaj dintr-un bloc de locuințe, situat pe strada AleeaTudor Vladimirescu. În interiorul apartamentului, militarii au găsit un bărbat de 46 de ani ce nu prezenta semne vitale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț, sublocotenentul Irina Popa.
Ioan Cănărău, vicepreședinte al Sindicatului EUROPOL a transmis un mesaj de condoleanțe.
”Ani, mii de ore de patrulări împreună s-au încheiat cu un sinistru apel 112 ! Nimic nu e mai dureros în meseria asta decât să fii trimis să verifici de ce colegul tău nu mai răspunde la telefon și nu deschide ușa apartamentului unde locuiește!?! Drum lin către cer, Remus”, a spus Ioan Cănărău.

Articolul anterior

A ”parcat” mașina într-un stâlp din curtea R.A.R. Neamț

Articolul următor

Anunțul anului în politica din Neamț! Conferință comună PNL – USRPLUS – PRO România! PSD și Arsene stau în opoziție 4 ani!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.