ISSN 2457 - 3973

UPDATE A decedat bărbatul care a făcut infarct pe stadion și a fost transferat cu elicopterul SMURD la Iași

UPDATE

Din nefericire, bărbatul a decedat astăzi după ce a suferit un al doilea stop cardio respirator.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Apar și primele vești încurajatoare despre bărbatul în vârstă de 53 ani care joi seara a făcut infarct în timp ce alerga pe pista stadionului ”Ceahlăul” din Piatra-Neamț.

Transferul său la Iași, vineri, cu elicopterul SMURD, s-a făcut pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate având în vedere că era de 12 ore incoștient. La Iași, pacientul a intrat direct în sala de operații unde medicii cardiologi i-au montat un stent pe artera înfundată care a provocat stopul cardio-respirator.

Pentru ca organismul să se refacă mai repede, medicii au decis să nu forțeze readucerea în starea de conștiență a bărbatului, ci acest lucru să se producă treptat.

Urmează ca și medicii neurologi să intre în acțiune, zilele viitoare, pentru a stabili dacă această perioadă i-a afectat sistemul neurologic.

Zeci de prieteni ai bărbatul s-au rugat pentru însănătoșirea grabnică a acestuia și așteaptă cu sufletul la gură doar vești bune!

Despre ce s-a întâmplat în seara zilei de joi am scris pe larg aici

Articolul anterior

Comemorarea lui Eminescu este sărbătorită de CJ Neamț prin acordarea Premiului Național … ”Ion Creangă” (editorial Adrian Alui Gheorghe)

Articolul următor

Turistă din Germania, rănită în Ceahlău, recuperată de Salvamont Neamț (foto-galerie)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *