ISSN 2457 - 3973

Victor Ponta și-a anunțat demisia ”în alb” din PSD!

Victor Ponta, fostul premier și lider al PSD, a anunțat, miercuri, în Parlament, că își depune o demisie ”în alb” din partid, urmând să trimită documentul către președintele PSD, Liviu Dragnea.
„Am văzut că deranjez. Dacă deranjez, îi trimit domnului Dragnea demisia mea şi aşa scapa de mine. Dar de tăcut, n-o să tac“, a spus Victor Ponta, miercuri, la Parlament.
Reacția fostului premier și președinte al PSD vine după ce, aseară, Liviu Dragnea a trimis câteva săgeţi cătreel.
”Unii îşi pun caracterul pe masă şi oamenii au văzut lucrul ăsta. Cei care au încercat să rupă din partid şi care probabil că mai încearcă lucrul acesta, au văzut care este rezultatul“, a spus ieri Liviu Dragnea.
Tot miercuri, Victor Ponta a confirmat că între el și Liviu Dragnea nu mai există nici o relație de prietenie și că anul acesta nu a avut nici o discuție cu liderul PSD.
Demisia în alb înseamnă practic că Victor Ponta își scrie cererea de renunțare la calitatea de membru al PSD, eventual nedatată, urmând să o înainteze președintelui Liviu Dragnea, iar acesta din urmă o poate înregistra la secretariatul partidului atunci când va considera că declarațiile lui Victor Ponta îl situează în afara statutului partidului.

    Articolul anterior

    Râul Bistrița, subiect comun de ecologizare între Prefecturile din Neamț și Suceava

    Articolul următor

    Război în țigănie în cartierul Văleni! A fost nevoie de intervenția ”mascaților”!

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular